Notícies

RECONEIXEMENTS MÈDICS ESPORTIUS

RECONEIXEMENT MÈDIC ESPORTIU 2017-18

Benvolgudes famílies!
Us informem del procediment a seguir per tal de realitzar el reconeixement mèdic obligatori per obtenir la llicència federativa per participar en les competicions de la Federació Catalana de Bàsquet.
El certificat mèdic esportiu el podeu obtenir de les següents maneres:
1) Mitjançant un metge col·legiat que us signi i segelli l’imprés, atenent als criteris del model oficial de certificat que podeu obtenir de la pàgina web de la Federació Catalana de Bàsquet. Normalment, la Seguretat Social no realitza aquest tipus de certificats. Podeu consultar si les mútues de salut us ofereixen aquest servei.
Us adjuntem link de l’esmentat model oficial:
 (jugadores nascudes l’any 2002 i posteriors amb validesa per a dos anys)
(jugadores nascudes l’any 2001 i anteriors amb validesa només un any)
2) Mitjançant la sol·licitud de visita a un Centre Mèdic Privat per tal d’obtenir el Certificat Mèdic Esportiu. Podeu contactar amb diversos centres que ofereixen aquest servei i que us ompliran l’esmentat Certificat amb el format que demana la Federació Catalana de Bàsquet.

Recordem la importància de prendre consciència que la revisió mèdica NO és únicament una formalitat, sinó que és, evidentment, una NECESSITAT.

RECONEIXEMENTS A LA FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet conjuntament amb l’Ajuntament d’Almenar van organitzar ahir al Local Social d’Almenar, la FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ 2017 amb l’entrega de trofeus als equips guanyadors de les diferents categories a la Territorial de Lleida i el reconeixement a jugadors/es, entrenadors/es, directius, àrbitres i auxiliars de taula que han destacat durant la temporada que finalitza.

Durant l’acte, el CB Lleida va recollir els següents Trofeus:

-Campió Categoria Preinfantil Femení: OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA

-Campió Categoria Infantil Femení Nivell A: ROC ROI CB LLEIDA

-Campió Categoria Sènior Femení 3A: CB LLEIDA C

-Ascens a COPA CATALUNYA: AQUAGAN CB LLEIDA

 

En l’apartat de reconeixement a jugadores, la jugadora BERTA IBARS va resultar finalista a la Categoria Mini, mentre que les jugadores SUSANA ASENSIO, IRIS TRIBÓ i LAURA GIL van resultar guanyadores al Trofeu Millor Jugadora de les categories Primera, Júnior Preferent/Interterritorial i Cadet Preferent/Interterritorial respectivament. També va ser reconeguda l’ANNA PRIM com a participant amb la Selecció Catalana Infantil que va aconseguir el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.Enhorabona a totes elles!!!!

L’acte va finalitzar amb un sopar de germanor que va servir de comiat d’una temporada exitosa pel bàsquet lleidatà en general. Enhorabona a tots els Clubs i Entitats guardonats i tots els jugadors i jugadores reconeguts. Entre tots fem el Bàsquet Lleidatà més gran.

FOTOS DEL SOPAR CLOENDA TEMPORADA 16-17

NOMINACIONS I RECONEIXEMENTS PER LA FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet organitza el proper divendres 30 de juny, a 2/4 de 10 del vespre, a la població d’Almenar, la FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ 2017 on es realitza un reconeixement als equips i jugadors/jugadores més destacats/es de cada categoria durant la temporada que acabem de finalitzar 2016/2017.

Ens plau informar-vos que per part del CB Lleida, s’han rebut les següents nominacions:

-Trofeu Campió Territorial Sènior Femení 3a.

-Trofeu Campió Territorial Infantil Femení “Nivell A”.

-Trofeu Campió Territorial Preinfantil Femení.

-Trofeu a la Millor Jugadora del Categoria Primera Femení:

  Susana ASENSIO GÓMEZ

-Trofeu finalista a Millor Jugadora Campionat Júnior Preferent/Interterritorial Femení:

   Iris TRIBÓ TÉRMENS

-Trofeu finalista a Millor Jugadora Campionat Cadet Interterritorial Femení:

   Laura GIL BAILÓ

-Trofeu finalista a Millor Jugadora Campionat Territorial Mini Femení:

  Berta IBARS ANDREU

-Trofeu d’Ascens al Campionat COPA CATALUNYA FEMENÍ:

  AQUAGAN CB LLEIDA

 

Enhorabona als equips guardonats pels Campionats aconseguits i a la Su Asensio com a guanyadora de la millor jugadora Categoria Primera Femenina.

Per a la resta de nominades, esperem que us pugueu emportar el màxim trofeu però si no és el cas, també és important el reconeixement obtingut i cal valorar-ho molt positivament. Molta sort a totes. Som-hi CB Lleida!!!!!!!

 

El CB LLEIDA A LA PREMSA 10-06-17

Aquesta setmana la premsa local ha destacat les següents notícies del CB Lleida:

Dijous la Mañana puiblicava la notícia de la proclamació d’ELECTRICITAT SEGRIÀ (Cadet Blanc) com a Campió de la Copa Federació. I el bon paper de les Mini EKKE al Campionat de Catalunya Mini.

Dissabte en el suplement Esports Base del diari Segre també publicava la proclamació d’ELECTRICITAT SEGRIÀ (Cadet Blanc) com a campió de la Copa Federació. El setè lloc aconseguit pel Pre infantil al Campionat de Catalunya Pre infatil i el vuitè lloc de les Mini Ekke al corresponent Campionat de Minis de Catalunya.

Us facilitem els links de les notícies:

Diari la Mañana:

L’Electricitat Segrià CB Lleida, campió de  la Copa Federació (cadet Blanc)

Bon paper de les lleidatanes en la fase final catalana (Mini Ekke)

Diari Segre:

Electricitat Segrià guanya la Copa (Cadet Blanc)

El Lleida aconsegueix la setena plaça (Pre infantil)

El CB Lleida, vuitè a la final de minis (Mini Ekke)

Fem  CB Lleida!!