Notícies

FOTOS DEL SOPAR CLOENDA TEMPORADA 16-17

NOMINACIONS I RECONEIXEMENTS PER LA FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet organitza el proper divendres 30 de juny, a 2/4 de 10 del vespre, a la població d’Almenar, la FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ 2017 on es realitza un reconeixement als equips i jugadors/jugadores més destacats/es de cada categoria durant la temporada que acabem de finalitzar 2016/2017.

Ens plau informar-vos que per part del CB Lleida, s’han rebut les següents nominacions:

-Trofeu Campió Territorial Sènior Femení 3a.

-Trofeu Campió Territorial Infantil Femení “Nivell A”.

-Trofeu Campió Territorial Preinfantil Femení.

-Trofeu a la Millor Jugadora del Categoria Primera Femení:

  Susana ASENSIO GÓMEZ

-Trofeu finalista a Millor Jugadora Campionat Júnior Preferent/Interterritorial Femení:

   Iris TRIBÓ TÉRMENS

-Trofeu finalista a Millor Jugadora Campionat Cadet Interterritorial Femení:

   Laura GIL BAILÓ

-Trofeu finalista a Millor Jugadora Campionat Territorial Mini Femení:

  Berta IBARS ANDREU

-Trofeu d’Ascens al Campionat COPA CATALUNYA FEMENÍ:

  AQUAGAN CB LLEIDA

 

Enhorabona als equips guardonats pels Campionats aconseguits i a la Su Asensio com a guanyadora de la millor jugadora Categoria Primera Femenina.

Per a la resta de nominades, esperem que us pugueu emportar el màxim trofeu però si no és el cas, també és important el reconeixement obtingut i cal valorar-ho molt positivament. Molta sort a totes. Som-hi CB Lleida!!!!!!!

 

El CB LLEIDA A LA PREMSA 10-06-17

Aquesta setmana la premsa local ha destacat les següents notícies del CB Lleida:

Dijous la Mañana puiblicava la notícia de la proclamació d’ELECTRICITAT SEGRIÀ (Cadet Blanc) com a Campió de la Copa Federació. I el bon paper de les Mini EKKE al Campionat de Catalunya Mini.

Dissabte en el suplement Esports Base del diari Segre també publicava la proclamació d’ELECTRICITAT SEGRIÀ (Cadet Blanc) com a campió de la Copa Federació. El setè lloc aconseguit pel Pre infantil al Campionat de Catalunya Pre infatil i el vuitè lloc de les Mini Ekke al corresponent Campionat de Minis de Catalunya.

Us facilitem els links de les notícies:

Diari la Mañana:

L’Electricitat Segrià CB Lleida, campió de  la Copa Federació (cadet Blanc)

Bon paper de les lleidatanes en la fase final catalana (Mini Ekke)

Diari Segre:

Electricitat Segrià guanya la Copa (Cadet Blanc)

El Lleida aconsegueix la setena plaça (Pre infantil)

El CB Lleida, vuitè a la final de minis (Mini Ekke)

Fem  CB Lleida!!

PETIT HOMENATGE A L’EQUIP TÈCNIC DE L’AQUAGAN

Ahir publicàvem el reconeixement cap a les jugadores. És de justícia, cal fer-ho i m’apeteix agrair a l’equip tècnic la temporada que ens han regalat. Són infinitat d’hores de feina. Penseu en les hores que hi dediquen, poseu una xifra. Ja la teniu?? Bé, doncs ara multipliqueu per dos i segurament encara us quedareu curts. Hi ha hores de planificar, d’organitzar, de dialogar, de consensuar, de resoldre conflictes, de veure videos, d’analitzar dades i estadístiques  de l’equip propi i contrari, viatges, reunions entre equip tècnic,…. que menys, doncs, que des del club els hi fem aquest detall.

ALBERT

Passió pel bàsquet. Molta. Passió en estat pur, en l’essència. Això el fa ser entregat i treballador incansable. No li funciona el rellotge quan el bàsquet és present, la mandra s’esvaeix en un plis plas i els quilòmetres, si cal, són de 500 metres.

Té capacitat d’analisi i, en consequència, coneix molt bé al seu equip. Agafa el cotxe de la maneta i així, anant arreu, també coneix als equips contraris. Transmet tranquil·litat a les jugadores. Valent.

Tàcticament, relativament senzill, entenent la senzillesa com a qualitat positiva; fora dels barroquismes dels  entrenadors que construeixen laberints tàctics fantàstics però sol aplicables a la pissarra. La clau? trobar l’ EQUILIBRI  entre córrer el contratac i el joc posicional (altres li diuen “estàtic” però a mi no m’agrada perquè la paraula no reflexa la realitat) i per altra banda trobar també l’EQUILIBRI entre el joc interior i l’exterior.

I, per acabar, un mèrit important, haver decidit i encertat en els seus acompanyants pel viatge de la solitud de l’entrenador: el Miki i la Júlia. Sens dubte una part de l’èxit.

MIKI

Treballador incansable, generós, entusiasta, atent, professional ….. i polivalent!!! Ha fet de preparador físic, de recuperador,….. i, si ha estat necessari… de jugadora en els entrenaments!!! Sempre proper a tothom i amb dosis innegables de talent, de carinyo i de sentit de l’humor.  Un company de viatge d’aquells que un sommia tenir sempre. I , segons certes informacions que tenen fonaments de veracitat, un bon cuiner!!!  Aquest tio és una ganga!!!!

JÚLIA

El toc femení del trio tècnic. Necessari i jo diria que pràcticament imprescindible. És l’organització personalitzada, tot ho ha de tenir controlat. Al club des de fa una “pila d’anys”, ara la maduresa, malgrat la joventut, li ha donat responsabilitat, tranquil.litat, paciència, constància,… Sempre disponible per tothom, dialogant i una confident per qualsevol de l’equip. Sempre té paraules d’ànim per qui ho necessita, sense fer soroll, amb discreció. I no tan sols té la mirada en el primer equip, pensa en el club. Una petita joia.

Gràcies a totes les jugadores, vaig demanar-los-hi la seva col.laboració i totes van participar. Vaig solicitar-los-hi a cadascuna que em diguessin 3 adjectius per cada un dels 3 membres del cos tècnic. Ha estat de gran ajuda. Després, amb  les meves impressions, jugar una estona amb les paraules i han sortit aquestes línies.

 

Jordi Rexach

 

 

RECONEIXEMENT I AGRAÏMENT A LES JUGADORES DEL SÈNIOR AQUAGAN

L’equip ens ha obsequiat una temporada increïble. Darrera de tots els partits hi ha molta feina, moltes hores, sacrificis, dedicació, passió, esforç,…. que ben bé mereixen un reconeixement més enllà del propi ascens a COPA. Possiblement a alguns ens hagués  agradat expresarlos-hi a cada una d’elles i dir-los hi: “Gràcies per regalar-nos un trosset de felicitat cada setmana”. Però no n’hem sabut. Almenys jo.  Cal  reconèixer-los-hi i agrair-los-hi públicament. Aquí estan els 12 dibuixos de lletres per cada una d’elles.

4- BLANCA: Ha fet molt bona temporada malgrat al final no ha estat en el seu punt més àlgit. Cada  any és millor passadora. I s’ha mogut millor per dins la zona. Servicial amb el club, l’equip i tot el que es mogui. Sensible. Cada any més regular. A la pista tant ensenya una cara d’enfadada com el seu somriure dolç.

5- NEUS: ha progressat moltíssim en lectura de joc en els 2 últims anys. Ha crescut. Molt bona tiradora de 3. Molta intensitat en defensa però que paga amb moltes personals……. que sempre protesta. Penetra a cistella per habilitat i canvis de ritme, utilitza amb encert la “bomba”. Ha pujat des de mini.

6- PAULA: Intensitat en cada minut de joc. Li agrada el ritme alt i li agraden els laberints entre “torres”  per trobar un passadís a cistella. Valenta. Ràpida. Coneixement fora la pista. Rega el vestidor i la pista amb equilibri. Seny. Implicació.

7- ESTER: La jugadora  més coordinada i àgil de tot el club. Els seus moviments són sempre armònics. Defensivament difícil de passar . Capaç d’entrar a cistella sempre amb una gambada elegant i també tirar de 3. Molt disciplinada. Un potencial brutal. No coneix la maldat.

8- CARLA: La facilitat per superar a la defensa en el 1×1 és brutal. La capacitat per fer punts espectacular: de tiro de tres, de tiro de 2, penetrant, tirs lliures…. sol cal que vulgui. És la revolució a la pista… i a fora…. Tal com raja. Divertida. Una perla del Bages.

10-MARGA: En dos anys ha fet un gran salt de qualitat. La cantonada és un habitual hàbitat per llançar míssils precissos que valen 3 punts. Treballadora. Amb caràter competitiu. Té una autoexigència que ha estat clau en la seva evolució. De ses illes.

11- NÚRIA: Lluita  en la seva posició interior sense tenir massa alçada. La intel.ligència sempre l’acompanya, la finta, molts cops també. També tira de 3. Una jugadora d’equip  de les que tot entrenador vol al seu equip. Diria que és exageradament bona persona. Un encantito.

14- LAURA: Guia. Elegant. Mirada tímida.  Una bona temporada que no ha acabat de tenir la continuïtat desitjada per lesions. Ha millorat en la lectura de joc. Pot portar un ritme ràpid llençant a les cohets de l’equip i també pot jugar més lent. Una garantia. Molt segura. Discreta.

18- JUDIT: Cada any dóna un pas més en la seva evolució com a jugadora. Cada temporada augmenta registres, fins arribar a ser l’elegida per defensar l’americana del Mataró en la final. Si aconsegueix una mica més d’encert sota cistella serà una garantia de rendiment. Saber estar i …. ah!!! un somriure preciós!

21- SILVIA: ens ha mostrat petites pinzellades del que pot arribar a donar. Quan físicament millori i la greu lesió quedi com un malson llunyà ens obsequiarà tot el seu potencial. Jugadora amb caràcter que ens aportarà molt la temporada vinent.

23- SÒNIA: Ràpida de moviments. Intensitat. Ha crescut una mica en tot. És molt jove i té encara molt recorregut. Entra a cistella força bé. També  tira de 3. Defensa encertadament. Completa. És la alegria de la huerta. De fàcil somriure i de molta activitat. Encara ha d’anar a més basquetbolísticament.

75- SU: la veterana que regala gratuïtament tranquil·litat i experiència. Un luxe que encara volem gaudir més. Al camp sempre està al lloc adient en el moment precís. Imprescindible en grans partits i dins el vestidor. L’hem de cuidar i demanar-li que allargui la seva presència a les pistes.

No vull acabar sense agrair una jugadora que també ha estat amb elles els últims anys i que, malgrat ens va deixar després dels primers partits, també és artífex en la construcció d’aquest equip: la Bego. Gràcies.

Per últim agrair a la Júlia, el Miki i l’Albert que m’han ajudat a definir millor el perfil més exacte de cada una d’elles.

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com