Notícies

Acord col·laboració CB LLEIDA – Peritos Lara

Peritos Lara vol mostrar-se solidària amb les entitats que fan una tasca social, que tenen entre els seus objectius, millorar la societat en el que vivim.  Així des de Peritos Lara vol agrair l’esforç que fa el Club Bàsquet Lleida per crear un entorn saludable en el que creixen multitud de nenes i joves de la ciutat de Lleida.

Tot l’equip tècnic i la junta directiva del Club Bàsquet Lleida treballen per a la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, trobant en l’esport del bàsquet un mitjà ideal per a contribuir a l’educació en els valors de l’esforç, la constància, la resiliència, el treball en equip, etc.

Peritos Lara es suma a aquests objectius i es suma com a patrocinador de la família vermella donant suport d’aquesta forma a la labor formativa i permetent que es segueixi promocionant l’esport del bàsquet femení a la ciutat de Lleida.

Reiterar la satisfacció que suposa l’establiment d’aquest acord de col·laboració amb el  Club Bàsquet LLeida i agrair novament la tasca que realitzen per aconseguir una societat més activa i per tant, més saludable tant física, psicològica com socialment.

 

POSSIBLE ASCENS LLIGA 2

El Club Bàsquet Lleida ha rebut la possibilitat d’ascendir a Lliga Femenina 2 havent quedat segones classificades a Copa Catalunya Femenina. No és un ascens directe, s’ha de presentar una sol·licitud i la Federació Espanyola decidirà quins equips ascendeixen segons criteris esportius (pendents de publicació).

Després de la declaració de l’estat d’alarma, la temporada va quedar paralitzada però fa unes setmanes que la Federació va informar que la donava per acabada, i que els equips millor classificats tindrien la possibilitat d’ascendir de categoria, segons peticions de Clubs i criteris esportius marcats per la FEB.

El Club Bàsquet Lleida s’ha plantejat la opció i creu que a nivell esportiu seria possible, ja que porten 5 temporades obtenint grans resultats i 2 temporades fent història al Club. El Club espera el recolzament de les Institucions per poder fer aquest salt a nivell estatal i tenir un equip de bàsquet professional a la ciutat de Lleida i poder ser un referent a la ciutat.

El Club està buscant esponsorització per poder fer front a la categoria ja siguin petits o grans patrocinadors.

 

FEM CLUB FEM CB!!!

VICTOR MARIN – DIRECTOR TÈCNIC

Victor Marín serà el Director Tècnic per la propera temporada 2020/21. El Victor ha dedicat tota la seva vida al bàsquet, molt vinculat amb la Federació Catalana de Basquetbol i amb els Clubs lleidatans com el Força Lleida, CE Maristes o el CB Mollerussa.

Teníem moltes ganes d’anunciar-vos la seva incorporació al Club i així anar perfilant el nou projecte.

Benvingut Victor!!

RESISTIREM – CB LLEIDA

Les jugadores del CB Lleida han volgut dedicar aquests missatge a totes les persones lluitadores perquè sense elles no seríem qui som.
RESITIREM!

https://youtu.be/hcqyUt6zjzQ 

RENOVACIÓ ENTRENADOR 1R EQUIP – ALBERT PUIG

El Club renova una temporada més l’Albert Puig com a entrenador del 1r equip (Temporada 2020/2021). Agraïm la gran tasca que ha fet aquesta temporada deixant a l’equip en segona posició abans de l’aturada de país i també per les temporades anteriors que ja porta al Club.
Moltes sort Albert!