Notícies

5 JUGADORES I EL SÈNIOR DECO TEBA’S GUARDONADES A LA FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ

A la Festa del Bàsquet Lleidatà que es va celebrar el passat divendres 29 de juny al Teatre de l’Amistat de Mollerussa, organitzat per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet, es va fer l’entrega de trofeus als equips i jugadors i jugadores que van ser guardonats i guardonades tant per haver aconseguit guanyar els respectius campionats a nivell Territorial com pel reconeixement a la seva actuació  individual durant la present temporada ja finalitzada 2017/2018.

Si en un article anterior us contàvem que hi havia jugadores del CB Lleida que havien estat guardonades com a millors jugadores de la seva categoria, la resta de jugadores que anaven com una de les dos millors jugadores de la seva categoria, també van ser guardonades com a millors jugadores de la categoria. Així doncs, totes 5 jugadores del club que hi anaven a títol individual es van endur el seu guardó sota el braç.

Millor jugadora categoria Copa: Maria Roser Tous

Millor jugadora categoria Júnior Preferent/Interterritorial: Núria Aresté

Millor jugadora categoria Cadet Interterritorial: Gemma Gòdia

Millor jugadora categoria Infantil Nivell A: Andrea Benedé

Millor jugadora categoria Preinfantil Territorial: Paula Baiget

I com no, com a guanyadores de la Categoria Sènior Territorial 3A Catalana, l’equip DECO TEBA’S CB LLEIDA:

 

La més sentida enhorabona a totes elles per aquest reconeixement i desitjar que continuïn treballant per seguir en la seva progressió per aconseguir totes aquelles fites que us proposeu. Felicitar també les famílies i tècnics que han tingut també, sense cap mena de dubte, bona part de culpa d’aquest èxit personal i col·lectiu. Moltes felicitats!!!!!!!!!

SOPAR FI DE TEMPORADA 2017-18 CB LLEIDA

El passat divendres 22 al pavelló de la Bordeta vam celebrar la cloenda de la temporada 2017-18 amb l’equip tècnic, jugadores i famílies.

Ha estat una temporada força bona per la majoria dels equips del Club: el Sènior AQUAGAN continuarà a Copa Catalunya, diferents equips han quedat classificats per les finals , alguns han estat Campions Territorials i a més algunes jugadores del Club seran nominades i potser guardonades per la Federació com les millors jugadores de les seves respectives categories, a la Festa del Bàsquet, que aquest any es celebrarà a Mollerussa el dia 29 d’aquest mes:

– ROUS TOUS li donen el Trofeu a la Millor jugadora de Copa Catalunya.
– NÚRIA ARESTÉ com una de les dues Millors jugadores de Júnior Preferent.
– GEMMA GÒDIA com una de les dues Millors jugadores de Cadet Interterritorial.
– ANDREA BENEDÉ li donen el Trofeu a la Millor jugadora d’Infantil.
– PAULA BAIGET com una de les dues Millors jugadores del Pre-infantil.

Durant el trasncurs del sopar es va realitzar un sorteig de diferetns productes facilitats per empreses amigues o pratrocinadors del CB LLEIDA.

Volem agrair tant a l’equip tècnic, com a les jugadores com a les famílies, la seva vinculació amb el Club.

Fem CB fem Club!!!!

Us facilitem un seguit de fotografies del sopar

CONVENI CB LLEIDA AMB ILERDENT

Ahir dia 21 de juny, la presidenta del CB Lleida Anna Campos i el gerent d’ILERDENT Miquel Gensana, van signar un conveni de col·laboració pel qual Ilerdent es converteix en proveïdor oficial de Protectors Bucals Esportius. El protector bucal esportiu d’alt rendiment està fet a mida per cada jugadora, protegeix de traumatismes per contacte o caiguda, i està fabricat d’acord a la mandíbula i l’oclusió dental de cada jugadora.

A més de la signatura del conveni ILERDENT va fer lliurament de dos xecs regal per dos protectors bucals que es sortejaran al sopar de final de temporada del CB LLEIDA.

 

      

 

EQUIP I JUGADORES GUARDONADES A LA FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ

Ens plau informar-vos que el CB LLEIDA ha rebut comunicació per part de la Representació Territorial de Bàsquet a Lleida del llistat d’equips i jugadores guardonades per la propera Festa del Bàsquet Lleidatà que tindrà lloc el proper dia 29 de Juny al Teatre L’Amistat de Mollerussa.

Les jugadores guardonades són:

-L’equip DECO TEBA’S CB LLEIDA: Campió Territorial Sènior Femení.

-Maria Roser TOUS BLADE: Millor jugadora Categoria Copa Catalunya Femení.

-Núria ARESTÉ CAMPOS: Una de les dos millors jugadores Categoria Júnior Preferent/Interterritorial Femení.

-Gemma GÒDIA SOLÉ: Una de les dos millors jugadores Categoria Cadet Interterritorial Femení.

-Andrea BENEDÉ PUIGVERT: Millor jugadora Categoria Infantil Femení Nivell A.

-Paula BAIGET JUMELA: Una de les dos millors jugadores Categoria Territorial Preinfantil Femení.

 

Volem donar l’enhorabona a totes les jugadores guardonades i les seves famílies. Aquest és el premi al treball de tota la temporada i ens plau molt que hagueu estat reconegudes. Moltes Felicitats!!!!!!!

INSCRIPCIÓ A LA FESTA FINAL CB LLEIDA. 22 JUNY

 

Benvolgudes famílies,

Un cop més arribem a final de temporada i, com ja és habitual, volem celebrar amb tots vosaltres la cloenda del curs que està a punt de finalitzar.

Ens volem acomiadar tots junts i, és per això que comptem amb vosaltres a la Festa Final de Temporada del CB Lleida que tindrà lloc el proper  divendres 22 de juny, a partir de les 19’30h al pavelló de la Bordeta.
 
No us podeu perdre una festa on podrem gaudir de la música i la marxa del DJ Narcís, un aperitiu/pica-pica, regals per a les jugadores i entrenadors assistents, begudes:
Participació en el sorteig de:
– Carnets familiars del Força Lleida,
– Vals Spa Ekke,
– Bosses mini Unicars,
– Pilotes de bàsquet….

El preu serà de 12€ per persona. Us esperem amb moltes ganes de passar-ho bé i d’acomiadar-nos fins la propera temporada.

Aquest any la inscripció es realitzarà via on-line accedint a l’enllaç Nou Ticket d’aquest mateix espai o SOPAR CB LLEIDA 2017-18 des dels correus que us hem enviat.
Us hi podeu apuntar fins dilluns,18 de juny.

Us esperem a tots i totes. NO HI FALTEU!

Atentament

La Junta CB Lleida.