Notícies

PRESENTACIÓ DE LA JUNTA DAVANT DELS TÈCNICS

PRESENTACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA DAVANT DELS TÈCNICS DEL CLUB

Aquest passat dijous dia 16, tots els tècnics del Club es varen reunir amb la nova junta directiva amb l’objectiu de donar-se a conèixer mútuament. Després d’unes paraules de la presidenta, cada membre de la junta es va presentar i va donar a conèixer en quina àrea estava ubicat (econòmica, esportiva, social i comunicativa) i quines eren les seves funcions dins del Club.

També els entrenadors i les entrenadores, des de les més experimentades fins a les més joves, varen agafar la paraula per explicar en quin equip entrenaven i quin era el seu rol.

Ambdues parts formem un sol equip per mantenir i fer créixer el CB Lleida dins de la nostra ciutat. Des de l’equip sènior COPA fins les noves jugadores de l’escola y Babys, han de poder competir i formar-se de forma integral com a jugadores i com a persones.

La trobada es va acabar de forma molt distesa compartint un pica-pica, que va facilitar el contacte entre tots plegats.

Endavant CB Lleida, un repte il·lusionant per la nova junta!!

CANVI DE JUNTA

El passat 23 de desembre es va dur a terme la reunió de traspàs entre les dues juntes per tal de posar al dia l’estat del Club i tot el seu funcionament. La junta sortint i entrant seguiran en contacte.

La Mònica Andreu, l’Helena Boladeres, la Júlia Crespo, l’Anna Estrada, el Jordi Estrada, l’Albert Mauri, la Blanca Rossell, la Raquel Rubí i el Cristòfol Salas volem agrair i felicitar a tots els membres de la junta sortint per la gran tasca que han dut a terme durant els últims 6 anys.

TRES JUGADORES I L’ENTRENADOR A L’ALLSTAR COPA

Un any més, i ja és la 4a edició d’aquest format, arriba l’ALLSTAR Copa Catalunya Femenina que es disputarà el proper 26 de Gener de 2020 a la localitat de Granollers.

Us volem informar que han estat convocades per aquest esdeveniment per part de l’EKKE CB LLEIDA les següents jugadores:

CARLA CALONGE

ROSER TOUS

PILAR COMELLA

Així mateix, es convoca per a formar part del Cos Tècnic de l’equip de la Conferència SUD, l’entrenador del nostre equip:

ALBERT PUIG

D’altra banda, també disputarà el concurs de Triples la nostra jugadora:

PILAR COMELLA

Des d’aquestes línies volem donar la més sincera enhorabona als convocats i felicitar-los pel treball que estan realitzant defensant la samarreta de l’EKKE CB LLEIDA. Gaudiu de l’experiència de la participació en l’ALLSTAR. MOLTES FELICITATS. 

Som-hi CB LLEIDA!!!!

 

 

 

 

EL CB LLEIDA US DESITJA BON NADAL

S’atansem dates molt entranyables per tothom i el CB Lleida us vol desitjar Bon Nadal i un feliç any 2020 a tothom.

Les jugadores més petites del Club us ho desitgen a tots i totes de tot cor. Moltes felicitats.

Som-hi CB Lleida!!!

ASSEMBLEA ORDINÀRIA, DIJOUS 19 DE DESEMBRE

Aquest proper dijous, 19 de desembre de 2019 es celebrarà l’Assemblea Ordinària del CB Lleida.

L’acte tindrà lloc al Centre Cívic de Cappont, situat al C/Alfons II 14 de Lleida, a les 17 hores i es farà la lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea anterior, la presentació de la memòria econòmica i d’activitats de la temporada passada i els pressupostos de la següent.

També us informem, que donat que tan sols s’ha presentat una candidatura per rellevar l’actual Junta Directiva del Club, queda suprimida l’Assemblea Extraordinària que estava programada en posterioritat a la Ordinària i per tant, en aquest mateix acte es formalitzarà el traspàs en la direcció de l’entitat.

Com sempre, us convidem a tots el socis i sòcies del Club a assistir-hi i així participar dels actes principals de la gestió del Club.

Som-hi CB Lleida.