Notícies

POSSIBLE ASCENS LLIGA 2

El Club Bàsquet Lleida ha rebut la possibilitat d’ascendir a Lliga Femenina 2 havent quedat segones classificades a Copa Catalunya Femenina. No és un ascens directe, s’ha de presentar una sol·licitud i la Federació Espanyola decidirà quins equips ascendeixen segons criteris esportius (pendents de publicació).

Després de la declaració de l’estat d’alarma, la temporada va quedar paralitzada però fa unes setmanes que la Federació va informar que la donava per acabada, i que els equips millor classificats tindrien la possibilitat d’ascendir de categoria, segons peticions de Clubs i criteris esportius marcats per la FEB.

El Club Bàsquet Lleida s’ha plantejat la opció i creu que a nivell esportiu seria possible, ja que porten 5 temporades obtenint grans resultats i 2 temporades fent història al Club. El Club espera el recolzament de les Institucions per poder fer aquest salt a nivell estatal i tenir un equip de bàsquet professional a la ciutat de Lleida i poder ser un referent a la ciutat.

El Club està buscant esponsorització per poder fer front a la categoria ja siguin petits o grans patrocinadors.

 

FEM CLUB FEM CB!!!

VICTOR MARIN – DIRECTOR TÈCNIC

Victor Marín serà el Director Tècnic per la propera temporada 2020/21. El Victor ha dedicat tota la seva vida al bàsquet, molt vinculat amb la Federació Catalana de Basquetbol i amb els Clubs lleidatans com el Força Lleida, CE Maristes o el CB Mollerussa.

Teníem moltes ganes d’anunciar-vos la seva incorporació al Club i així anar perfilant el nou projecte.

Benvingut Victor!!

RESISTIREM – CB LLEIDA

Les jugadores del CB Lleida han volgut dedicar aquests missatge a totes les persones lluitadores perquè sense elles no seríem qui som.
RESITIREM!

https://youtu.be/hcqyUt6zjzQ 

RENOVACIÓ ENTRENADOR 1R EQUIP – ALBERT PUIG

El Club renova una temporada més l’Albert Puig com a entrenador del 1r equip (Temporada 2020/2021). Agraïm la gran tasca que ha fet aquesta temporada deixant a l’equip en segona posició abans de l’aturada de país i també per les temporades anteriors que ja porta al Club.
Moltes sort Albert!
 
 

SITUACIÓ ACTUAL – ESTAT D’ALARMA

Donada la situació actual en la que ens trobem com a país i després d’haver-se reunit la junta directiva del Club volem informar que aquest mes d’abril no es cobrarà la quota a les jugadores degut a l’estat d’alarma. Els següents mesos dependrà de l’evolució del país.

Pel que fa a l’Staff del Club durant el mes d’abril cobraran el 50% de la seva mensualitat. El Club fa un esforç econòmic ja que valora la dedicació i l’esforç dels i les treballadores del Club.

La junta us envia molts ànims per seguir endavant en aquesta situació complicada per tothom, i us anima a fer exercici físic cada dia.
 
Estem a la vostra disposició si necessiteu qualsevol cosa o teniu qualsevol dubte.
 
 
La Junta