SÈNIOR-B 3a Prov.

SEMIFINAL -Campionat de Catalunya- 3a PROV. – C.B.ROSES vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA “B”

C.B.Roses :59
Equip Pro C.B. Lleida “B” :55

Competició: Sènior femení 3a Provincial
Jornada: SEMIFINAL – FINAL A 4 – Campionat de Catalunya
Parcials: 18-9 / 18-15 // 10-18 / 13-13

B.C.Roses: Fuentes (-), Clos (9), Cusi (8), Climent (14), Pujol (12), Fernandez (-), Bohigas (-), Soler (9), Leju (5).
Equip Pro C.B. Lleida “B”: Ribes (5), Abad (16), Chico (2), Garcia (-), Peremarti (6), Martin (8), Oller (-), Soro (3), Prunera (7), Perez (-), Goldis (8), Barbero (-).


Comentari del Partit
: En la Semifinal de la Final a 4 del Campionat de Catalunya Femení de 3a categoria, disputat el diumenge a les 12:30 al pavelló municipal de Barris Nord, les noies del C.B.Lleida van perdre per només 4 punts en un mal encontre enfront el C.B.Roses.
Les noies de Girona van dominar els dos primers quarts amb claredat, i sempre van anar per davant en el marcador, a la mitja part ja dominaven el matx per 12 punts de diferència, 36-24. S’ha de dir que les jugadores lleidatanes no van jugar gens be ja que no van poder mai imposar el seu ritme.
Però al tercer quart tot va canviar amb un parcial per les jugadores del Segrià de 5 a 18 a falta de 11 minuts per acabar el partit, 41-42. A continuació els dos equips van controlar el que quedava de partit fins al minut 38 55-55, en un estira i arronsa interessant.
Al final el matx se’l va emportar l’equip del C.B.Roses ja que va saber jugar els minuts finals amb més cap, i sense nerviosisme.
En definitiva, derrota del C.B.Lleida en un mal partit per part seva, i que va acusar molt el mal començament de partit.

Salt inicial ·C.B.Lleida

QUARTS DE FINAL -Campionat de Catalunya- 3a PROV. – AESC RAMON LLULL vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA “B”

AESC Ramon Llull :64
Equip Pro C.B. Lleida “B” :66

Competició: Sènior femení 3a Provincial
Jornada: QUARTS DE FINAL – Campionat de Catalunya
Parcials: 0-0 / 0-0 // 0-0 / 0-0

AESC Ramon Llull: Mocha (4), Campos (9), Campos (9), Fradejas (3), Garcin (6), Aldea (2), Fernandez (6), Moral (2), Mcrae (23), Diaz (7).
Equip Pro C.B. Lleida “B”: Ribes (12), Pociño (4), Chico (9), Garcia (1), Peremarti (4), Martin (17), Oller (-), Soro (2), Prunera (12), Perez (-), Goldis (5), Barbero (-).


Comentari del Partit
: En els Quarts de final del Campionat de Catalunya de la categoria disputats el dissabte a les 18:00 al pavelló de Tàrrega, es va iniciar amb un parcial de 9 a 1 per les locals, però una bona recuperació mental i eliminació dels nervis de les visitants va permetre acabar el quart amb un 16 a 21 per l’Equip Pro C.B.Lleida “B”. Un segon quart equilibrat i amb alternança de cistelles permetia anotar a tots dos equips i veure bones accions en jugades diverses, arribant a la mitja part amb un 28 a 34 per les visitants.
La mateixa tònica en el tercer quart i els errors defensius permetien mantenir les distancies en el marcador, els errors no forçats i les locals aprofitant les jugadores grans aconseguien mantenir-se en el partit gràcies a les segones opcions en rebot ofensiu.
Amb un avantatge clar de 47 a 54 per les visitants començava el darrer quart i l’increment de la intensitat defensiva de les locals provocava el llançament de força tirs lliures que amb un 9/18 en aquest quart donava vida al Ramon Llull.
Molta emoció fins la darrera jugada del partit i una nova victòria que permet jugar les semifinals del campionat de Catalunya de 3a la propera setmana.

FINAL -Final a quatre- 3a PROV. – NATURAL ÒPTICS MOLLERUSSA vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA “B”

Natural Òptics Mollerussa :42
Equip Pro C.B. Lleida “B” :75

Competició: Sènior femení 3a Provincial
Jornada: FINAL – Final a Quatre
Parcials: 7-16 / 16-20 // 8-19 / 11-20

Natural Òptics Mollerussa: Gil (10), Oriola (12), Alarcon (-), Reig (-), Moreno (5), Duart (-), Carne (-), Vendrell (2), Jorge (2), Gilabert (-), Nadal (11).
Equip Pro C.B. Lleida “B”: Pociño (2), Chico (18), Garcia (8), Peremarti (10), Martin (15), Oller (6), Soro (4), Prunera (7), Perez (5), Barbero (-).


Comentari del Partit
: En la Final disputada el diumenge a les 18:00 al pavelló Municipal de Mollerussa, les noies de l’Equip Pro C.B.Lleida “B” van guanyar al Natural Òptics Mollerussa en la GRAN FINAL de la competició.
Les noies del Segrià sempre van dominar l’encontre, “de cabo a rabo”. Només van tenir una mica d’oposició al segon quart, 16-24 al minut 17.
A partir de llavors les jugadores locals mai van creure en la remuntada.
EN DEFINITIVA, CAMPIONES!!!! Per fi!!

SEMIFINAL -Final a quatre- 3a PROV. – E.F.URGELL vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA “B”

E.F. Urgell :41
Equip Pro C.B. Lleida “B” :58

Competició: Sènior femení 3a Provincial
Jornada: Semifinal – Final a Quatre
Parcials: 6-14 / 6-15 // 13-16 / 16-13

E.F. Urgell: Miralles (2), Torres (7), Biols (11), Vidal (-),Mesalles (-), Ribalta (11), Berbesi (-), Rosell (7), Señis (3), Dembele (-), Sala (-).
Equip Pro C.B. Lleida “B”: Pociño (4), Chico (18), Garcia (7), Peremarti (4), Martin (15), Oller (-), Soro (2), Prunera (6), Pérez (2), Goldis (-), Barbero (-).


Comentari del Partit
: En el partit disputat el diumenge a les 12:15 al pavelló de Municipal de Mollerussa, les noies del C.B.Lleida van guanyar les semifinals contra el seu butxi de les tres últimes temporades. Sempre van dominar el partit ja que es van ficar per davant en el marcador desde el principi, 12-29 a la mitja part. En la repressa les lleidatanes van controlar el partit, encara que van patir una mica, 39-47 al minut 37 de partit.
En definitiva, victòria de les noies de l’Equip Pro C.B.Lleida “B” contra la seva bestia negra.

3a PROV. EQUIP PRO C.B.LLEIDA “B” vs C.B. EL PALAU D’ANGLESOLA

Competició: Sènior femení 3a Provincial
Jornada: Fi Segona Fase Grup.02
Parcials: 0-0/ 0-0 // 0-0 / 0-0

Equip Pro C.B. Lleida “B”: Pociño (-), Garcia (-), Peremarti (-), Martin (-), Huguet (-), Oller (-), Soro (-), Prunera (-), Perez (-), Barbero (-).


Comentari del Partit
: Jornada de descans, tot esperant el cap de setmana que ve la disputa de la Final a quatre que tindrà lloc a Mollerussa, en front la bestia negra de l’equip, el sempre temible E.F.Urgell. Desitjant que acabi el malefici.