[Destacats]

Inscripció 2019-2020

Ja podeu iniciar la inscripció per la temporada 2019-2020

Inscripció

VINE A LA FINAL FOUR D’IGUALADA

Com bé ja sabeu, l’EKKE CB LLEIDA, s’ha classificat per disputar la FINAL FOUR Categoria COPA CATALANA FEMENINA que es disputa el proper cap de setmana 18/19 de Maig a la localitat d’Igualada.

Es tracta de l’èxit més important mai aconseguit pel Club i per aquest motiu volem que ens acompanyeu a gaudir d’aquesta experiència i donar tot el suport possible a les nostres jugadores i equip tècnic.

És per això que us convidem a venir amb nosaltres. Per tan sols 5€, podeu obtenir la samarreta commemorativa de la Final Four i reserva de plaça per l’autocar que muntarem pels desplaçaments de dissabte i diumenge.

Només cal que ho sol·liciteu mitjançant els diferents grups de whatsapp dels equips del Club. Animeu-vos. Ens ho passarem molt bé!!!!

Som-hi CB LLEIDA!!!!!!!!!

L’EKKE CB LLEIDA, A LA FINAL FOUR COPA CATALUNYA

Victòria a casa i classificació per Final Four 2019

Amb els resultats produïts el passat cap de setmana, amb la victòria aconseguida a casa davant el Joventut Les Corts i la derrota del Bàsquet Draft Gramenet a casa, davant el Citylift Geieg Unigirona, L’EKKE CB LLEIDA aconsegueix matemàticament plaça per disputar la Final Four de Categoria COPA CATALUNYA FEMENINA que es disputarà els dies 18 i 19 de Maig a la localitat d’Igualada.

Si l’any passat, l’equip d’Albert Puig, aconseguia al mes de febrer tenir assegurada la permanència a la categoria, lluitant per les places d’ascens a Lliga 2 Femenina en una temporada fantàstica amb resultats molt llunyans de la previsió inicial, aquesta temporada l’èxit d’aquest equip ja és descomunal.

L’equip ha aconseguit obtenir plaça per la Final Four a 3 jornades de la finalització de la Lliga Regular. Un èxit sense precedents i un premi absolut per un equip de noies valentes, treballadores i lluitadores al màxim que ho donen tot a la pista. Tot i les lesions que han fet la guitza tota la temporada, afectat a diverses jugadores fins i tot impedint jugar tota la temporada algunes d’elles, el compromís amb l’equip ha sigut màxim i prova d’això són els resultats que ara es recullen. Enhorabona Blanca, Neus, Silvia, Ester, Carla, Rous, Laura, Clara, Paula, Maria, Judit, Carlota, Laura, Marga i Sonia!!!

Volem agrair també a tot l’equip tècnic (Albert Puig, Miquel Gómez, Albert Mauri i Júlia Crespo) tota la feina i dedicació invertida per a la progressió i millora de les jugadores i equip. Moltes felicitats!!!

I ara, només queda gaudir. Gaudir del premi. I aquest gaudiment ha de ser de tots els integrants de l’equip, però també del Club, de la ciutat, dels aficionats, dels amants del bàsquet i molt especialment del bàsquet femení. En aquesta lluita per aconseguir que l’esport femení sigui més reconegut, fem un pas endavant i obrim les portes a omplir les grades del Barris Nord per acompanyar l’equip en la seva fita. Volem ser molts més a Barris els dies de partit. Us convidem a fer pinya. L’espectacle està servit.

Som-hi CB LLEIDA!!!!!!!

JÚLIA JIMÉNEZ, SELECCIÓ LLEIDATANA PREINFANTIL

La jugadora de Categoria Preinfantil del LUÍS LAX AUTOCARS CB LLEIDA, JÚLIA JIMÉNEZ ha estat convocada per l’equip tècnic de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet per tal de participar en el Torneig de Seleccions Territorials que tindrà lloc el proper dia 3 de Març de 2019 en una seu encara per determinar.

Felicitem la Júlia i la seva família per aquest reconeixement al treball realitzat i l’animem a gaudir de l’experiència. Desitgem que continuï treballant amb constància i humilitat per seguir aconseguint èxits, tant personals com col·lectius. Enhorabona Júlia!!!!!!

PREMI “ELLAS SON DE AQUÍ” DE LIVINDA PEL CB LLEIDA

   

El projecte presentat pel CB LLEIDA durant aquesta temporada a la plataforma “ELLAS SON DE AQUÍ” ha  aconseguit ser un dels projectes seleccionats per rebre un ajut econòmic per tal d’assolir el nostre somni. El somni de créixer com a entitat d’esport femení de base, treballant des de les nenes més petites fins al primer equip Sènior Copa Catalana, i aconseguir el finançament que necessita el Club per poder donar un pas més endavant: Lliga Femenina 2?

L’entrega del premi es va produir el dia 23 d’Octubre, a la Fira Fruit Attraction de Madrid. Es van desplaçar a Madrid per la recollida del premi la Presidenta del Club, Anna Campos, la delegada de l’equip de Copa i entrenadora del Mini UNICARS PONENT Júlia Crespo i les jugadores de l’equip de Copa Catalana EKKE CB LLEIDA i entrenadores de l’equip ESCOLA i del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES respectivament, Blanca Rossell i Neus Canet. Aquest premi rebut consisteix en un ajut econòmic per valor de 5000 euros. Sens dubte un gran premi que mirarem que serveixi per donar compliment al somni.

“ELLAS SON DE AQUÍ” és una idea original de LIVINDA que busca sensibilitzar i crear notorietat en l’esport femení, així com oferir un espai on les esportistes espanyoles aconsegueixin finançament per a les seves activitats esportives per aconseguir així complir els seus somnis.

Es tracta d’una plataforma digital impulsada per Pomes LIVINDA, que pertany al GRUP NUFRI, que ofereix la possibilitat de donar visibilitat a projectes individuals, d’equips, de clubs, de barri, de ciutat amb esportites d’aquí. La plataforma, mitjançant les xarxes socials, es compromet a promocionar els projectes presentats i arribar a acords amb plataformes de crowfunding per intentar recaptar encara més fons.

Volem donar les gràcies des d’aquestes línies a Pomes LIVINDA per aquesta gran oportunitat que ens donen i a totes les persones que han treballat per la presentació d’aquest projecte, des de les jugadores d’equips base del Club i entrenadors/es que han participat en la gravació del vídeo, com a la Júlia Crespo i al Carles Sallan (pare de jugadora del Club) pels treballs de gravació, edició, muntatge i presentació del projecte final. Sense totes elles no s’hauria aconseguit. Moltes gràcies a tots i totes i moltes felicitats.

Som-hi CB LLEIDA!!!!

 

Us facilitem els enllaços de la noticia als dos dieris locals

Segre  Ajuts a dos projectes de clubs lleidatans

Mañana  La plataforma Ellas son de aqui patrocina cinco nuevos proyectos