[Destacats]

JÚLIA JIMÉNEZ, SELECCIÓ LLEIDATANA PREINFANTIL

La jugadora de Categoria Preinfantil del LUÍS LAX AUTOCARS CB LLEIDA, JÚLIA JIMÉNEZ ha estat convocada per l’equip tècnic de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet per tal de participar en el Torneig de Seleccions Territorials que tindrà lloc el proper dia 3 de Març de 2019 en una seu encara per determinar.

Felicitem la Júlia i la seva família per aquest reconeixement al treball realitzat i l’animem a gaudir de l’experiència. Desitgem que continuï treballant amb constància i humilitat per seguir aconseguint èxits, tant personals com col·lectius. Enhorabona Júlia!!!!!!

PRESENTACIÓ OFICIAL EQUIPS CB LLEIDA 2018/2019

 

Aquest diumenge 11 de novembre de 2018 al pavelló Barris Nord ha tingut lloc la PRESENTACIÓ OFICIAL D’EQUIPS DEL CB LLEIDA.

Coincidint amb el partit corresponent a la novena jornada del Campionat de Copa Catalunya del primer equip del Club, l’EKKE CB LLEIDA. s’han reunit al pavelló els 14 equips del Club que participen en competicions oficials i els equips de l’Escola de Bàsquet, Equip Inclusiu amb la Fundació Aspros i l’Equip de Veteranes.

Grades plenes amb totes les jugadores i tècnics del Club amb les seves respectives famílies i l’acompanyament d’autoritats representants del Departament d’Esports de la Generalitat, Diputació de Lleida i Ajuntament de Lleida, així com dels Patrocinadors del Club. A tots ells volem agrair el suport i ajut al Club en la promoció i difusió del bàsquet femení.

Ambient de festa al pavelló. Desfilada d’equips, cantada general per part de les jugadores de l’himne del CB Lleida, foto de família i berenar col·lectiu com a colofó de l’acte.

Us adjuntem, en aquesta notícia, l’enllaç a l’apartat Galeries de la web on trobareu totes les FOTOS de la PRESENTACIÓ 2018/2019.

https://www.cblleida.cat/?page_id=86221

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i especialment als nostres fotògrafs oficials Carles Sallan i Ramon Tarragó.

SOM-HI CB LLEIDA!!!!!!

 

PREMI “ELLAS SON DE AQUÍ” DE LIVINDA PEL CB LLEIDA

   

El projecte presentat pel CB LLEIDA durant aquesta temporada a la plataforma “ELLAS SON DE AQUÍ” ha  aconseguit ser un dels projectes seleccionats per rebre un ajut econòmic per tal d’assolir el nostre somni. El somni de créixer com a entitat d’esport femení de base, treballant des de les nenes més petites fins al primer equip Sènior Copa Catalana, i aconseguir el finançament que necessita el Club per poder donar un pas més endavant: Lliga Femenina 2?

L’entrega del premi es va produir el dia 23 d’Octubre, a la Fira Fruit Attraction de Madrid. Es van desplaçar a Madrid per la recollida del premi la Presidenta del Club, Anna Campos, la delegada de l’equip de Copa i entrenadora del Mini UNICARS PONENT Júlia Crespo i les jugadores de l’equip de Copa Catalana EKKE CB LLEIDA i entrenadores de l’equip ESCOLA i del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES respectivament, Blanca Rossell i Neus Canet. Aquest premi rebut consisteix en un ajut econòmic per valor de 5000 euros. Sens dubte un gran premi que mirarem que serveixi per donar compliment al somni.

“ELLAS SON DE AQUÍ” és una idea original de LIVINDA que busca sensibilitzar i crear notorietat en l’esport femení, així com oferir un espai on les esportistes espanyoles aconsegueixin finançament per a les seves activitats esportives per aconseguir així complir els seus somnis.

Es tracta d’una plataforma digital impulsada per Pomes LIVINDA, que pertany al GRUP NUFRI, que ofereix la possibilitat de donar visibilitat a projectes individuals, d’equips, de clubs, de barri, de ciutat amb esportites d’aquí. La plataforma, mitjançant les xarxes socials, es compromet a promocionar els projectes presentats i arribar a acords amb plataformes de crowfunding per intentar recaptar encara més fons.

Volem donar les gràcies des d’aquestes línies a Pomes LIVINDA per aquesta gran oportunitat que ens donen i a totes les persones que han treballat per la presentació d’aquest projecte, des de les jugadores d’equips base del Club i entrenadors/es que han participat en la gravació del vídeo, com a la Júlia Crespo i al Carles Sallan (pare de jugadora del Club) pels treballs de gravació, edició, muntatge i presentació del projecte final. Sense totes elles no s’hauria aconseguit. Moltes gràcies a tots i totes i moltes felicitats.

Som-hi CB LLEIDA!!!!

 

Us facilitem els enllaços de la noticia als dos dieris locals

Segre  Ajuts a dos projectes de clubs lleidatans

Mañana  La plataforma Ellas son de aqui patrocina cinco nuevos proyectos

L’AUTOCAR DEL CB LLEIDA

Aquesta setmana hem viscut la presentació oficial de l’autocar del CB LLEIDA.

Gràcies a un acord entre l’empresa LUÍS LAX AUTOCARS, patrocinador oficial del Club i que habitualment ens trasllada en els desplaçaments dels diferents equips a les comarques barcelonines i gironines, i el CB LLEIDA s’ha aconseguit la retolació d’un dels autocars de la companyia amb el logotip del Club.

A partir d’ara, la imatge del Club circularà per carrers i carreteres de tota Catalunya i esperem que serveixi de publicitat i reclam a les famílies per donar a conèixer el nostre Club.

Estem molt contents de com ha quedat i esperem que us agradi a tots. Agraïm la col·laboració de LUÍS LAX AUTOCARS al projecte. Ara toca passejar-lo, lluir-lo i gaudir-lo.

Som-hi CBLLEIDA.

APUNTA’T AL CB LLEIDA

Si ets una nena, t’agrada el bàsquet i vols formar part de la família del CB Lleida, vine a practicar-lo amb nosaltres de cara a la propera temporada 2018/2019.

Busquem nenes nascudes entre els anys 2012 i el 2007, és a dir, nenes corresponents a les categories Escola, Premini i Mini.

Si hi esteu interessades, feu que els vostres pares es fiquin en contacte amb nosaltres mitjançant el següent correu electrònic:

direcciotecnica@cblleida.cat

Us facilitarem informació del Club i podreu començar a entrenar amb nosaltres al setembre. Fareu un tastet durant uns dies i veureu com us encantarà. Si us agrada, no ho dubteu. Som-hi noies!!!! Fem gran el CB LLEIDA!!!!!!