[Destacats]

Inscripció 2020-2021

Ja podeu iniciar la inscripció per la temporada 2020-2021

Inscripció

ALL STAR

Diumenge 26 les jugadores del Copa i la Junta Directiva van assistir a Granollers a veure el partit de l’All Star de Copa Catalunya.

Carla Calonge, Pilar Comella, Rous Tous i Albert Puig formaven part de la conferència Sud que va guanyar el partit. Albert dirigint l’equip, Rous com a capitana, i Pilar subcampeona del concurs de triples després de fer una espectacular puntuació de 18 / 18 / 13 punts!

Estem molt contentes de que 4 membres del primer equip participi a l’All Star i també de la resta de l’equip que gràcies a elles tenim aquesta gran representació.

CANVI DE JUNTA

El passat 23 de desembre es va dur a terme la reunió de traspàs entre les dues juntes per tal de posar al dia l’estat del Club i tot el seu funcionament. La junta sortint i entrant seguiran en contacte.

La Mònica Andreu, l’Helena Boladeres, la Júlia Crespo, l’Anna Estrada, el Jordi Estrada, l’Albert Mauri, la Blanca Rossell, la Raquel Rubí i el Cristòfol Salas volem agrair i felicitar a tots els membres de la junta sortint per la gran tasca que han dut a terme durant els últims 6 anys.

TRES JUGADORES I L’ENTRENADOR A L’ALLSTAR COPA

Un any més, i ja és la 4a edició d’aquest format, arriba l’ALLSTAR Copa Catalunya Femenina que es disputarà el proper 26 de Gener de 2020 a la localitat de Granollers.

Us volem informar que han estat convocades per aquest esdeveniment per part de l’EKKE CB LLEIDA les següents jugadores:

CARLA CALONGE

ROSER TOUS

PILAR COMELLA

Així mateix, es convoca per a formar part del Cos Tècnic de l’equip de la Conferència SUD, l’entrenador del nostre equip:

ALBERT PUIG

D’altra banda, també disputarà el concurs de Triples la nostra jugadora:

PILAR COMELLA

Des d’aquestes línies volem donar la més sincera enhorabona als convocats i felicitar-los pel treball que estan realitzant defensant la samarreta de l’EKKE CB LLEIDA. Gaudiu de l’experiència de la participació en l’ALLSTAR. MOLTES FELICITATS. 

Som-hi CB LLEIDA!!!!

 

 

 

 

EL CB LLEIDA US DESITJA BON NADAL

S’atansem dates molt entranyables per tothom i el CB Lleida us vol desitjar Bon Nadal i un feliç any 2020 a tothom.

Les jugadores més petites del Club us ho desitgen a tots i totes de tot cor. Moltes felicitats.

Som-hi CB Lleida!!!