PRE-INFANTIL

* * * * * VACANCES D’ESTIU * * * * *

VACANCES D’ESTIU

PREINF – C.B.CERVERA – MOBEL LINEA vs C.B.LLEIDA PRE

C.B.Cervera – Mobel Linea :69
C.B. Lleida Pre :70

Competició: Infantil femení provincial
Jornada: 18
Parcials: 14-17 / 16-16 // 16-12 / 23-25

C.B.Cervera – Mobel Linea: Gual (-), Terribas (3), Capdevila (7), Trilla (26), Barranquero (4), Heredia (4), Manzano (9), Muñoz (16), Closa (-).
C.B. Lleida Pre: Castillo (7), Villart (2), Mata (-), Markalain (10), Mir (-), Modol (24), Domenech (-), Canas (9), Santiago (12), Navarro (6).

Comentari del Partit: En el partit disputat el dissabte a les 12:30 al pavelló de Cervera, l’anterior enfrontament entre aquest dos equips, en que el Cervera va guanyar al C.B.Lleida a casa seva per 1 punt, presagiava un enfrontament molt igualat.
Una bona sortida d’ambdós equips, va fer que cap dels dos pogués obrir una escletxa de més de tres punts en cap moment del matx.
Aquesta absoluta igualtat, es va fer palpable qual a l’inici de l’últim quart, el marcador reflexava una escassa avantatja d’un punt a favor de les locals.
El quart quart no va ser cap excepció, ja que aquest equilibri en el marcador es va mantenir constant, tot i la gran anotació per part dels dos equips.
Als últims instants del partit, el marcador reflexava clarament el succeït durant tot el partit amb un empat 68-68. Llavors, a falta de tan sols 2’4 segons, l’àrbitre Sr.Martín va assenyalar una dubtosa falta a favor de l’equip visitant, donant a la jugadora Trilla, autora de 26 punts, dos llançaments de tir lliures decisius. Va anotar el primer llançament, sentenciant pràcticament per complet el partit, però va fallar el segon. El rebot va caure en mans de Celia Navarro, la jugadora de C.B.Lleida, la qual, tot just desprès de recollir el rebot, va rebre una falta personal, que li permetia llançar dos tirs lliures a falta de 1’2 segons pel final. Tot i la pressió que aquests comportaven, i el baix percentatge de tirs lliures encistellats que havien sofert els dos equips durant tot l’enfrontament, la jugadora de l’equip lleidatà els va anotar tots dos.
Les jugadores locals no van tenir l’opció de traçar cap jugada en el poc temps que quedava, donant com a guanyadores de l’últim partit de la lliga a les jugadores del C.B.Lleida.
Amb aquesta impressionant victòria, les lleidatanes van acabar de rematar la gran segona fase que portaven fent des del Gener.
Un gran final per un gran equip.

PRE-INFANTIL – JORNADA DE DESCANS

Competició: Infantil femení provincial
Jornada: 17
Parcials: 0-0 / 0-0 // 0-0 / 0-0

C.B. Lleida Pre: Castillo (-), Villart (-), Mata (-), Markalain (-), Mir (-), Lorente (-), Canas (-), Santiago (-), Navarro (-).

Comentari del Partit: Jornada de descans per l’equip Pre-infantil de la seva lliga del grup 06.

PREINF – C.B.LLEIDA “PRE” vs B.A.C.AGRAMUNT

C.B. Lleida Pre :60
B.A.C. Agramunt :9

Competició: Infantil femení provincial
Jornada: 16
Parcials: 40-0 / 20-9 // 0-0 / 0-0

C.B. Lleida Pre: Castillo (13), Mata (1), Miedes (10), Markalain (14), Mir (-), Masó (4), Modol (8), Domenech (-), Canas (4), Santiago (6).
B.A.C. Agramunt: Esteban (2), Balague (7),De la Vega (-), Trepat (-), Bonet (-).

Comentari del Partit: En el partit disputat el dissabte a les 16:30 al pavelló de Cap Pont, des del primer minut, la concentració de les jugadores locals va marcar la dinàmica del partit, i un bon parcial de 40-0 al primer quart, aconseguit gràcies al ràpid joc ofensiu i a la bona defensa, va trencar completament el partit.
El segon quart, tot i la clara relaxació de les jugadores del C.B.Lleida, va ser un simple quart de transició, i abans d’acabar aquest, el marcador es va tancar amb una clara diferència.
Una victòria de les jugadores locals, que continuen demostrant la seva evident progressió des del inici de la temporada.

PREINF – BASQUET ALPICAT vs C.B.LLEIDA “PRE”

Basquet Alpicat :28
C.B. Lleida Pre :49

Competició: Infantil femení provincial
Jornada: 15
Parcials: 4-9 / 8-11 // 10-9 / 6-20

Basquet Alpicat: Moleon (-), Ibarz (-), Eroles (-), Gitart (2), Medina (9), Souto (-), Valles (3), Garcia (4), Dahamive (10).
C.B. Lleida Pre: Castillo (2), Villart (3), Mata (1), Masó (7), Markalain (14), Mir (4), Doménech (2), Canas (10), Santiago (4), Navarro (2).

Comentari del Partit: En el partit disputat el diumenge a les 10:00 al pavelló d’Alpicat, el desencert d’ambdós equips en l’aspecte ofensiu va marcar el desenvolupament del partit en tot moment, tal com es pot observar als parcials.
Un tercer quart molt fluix per part de les jugadores visitants, va permetre que les jugadores locals comencessin a exhibir el seu joc, fet que va permetre que es situessin a només 4 punts a un minut de concloure el tercer quart.
No obstant això, les jugadores visitants no havien dit la seva última paraula, i mostrant el seu joc, amb un ràpid atac i una forta defensa, tot i certs errors, van aconseguir un parcial de 6-20, fet que va donar una nova victòria a les del C.B.Lleida, tot i la seva baixa estadística de tirs lliures.