Club Basquet Lleida > Cròniques > SÈNIOR - Roig > 2a CAT. – A.E. SANT ANDREU vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA”B”

2a CAT. – A.E. SANT ANDREU vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA”B”

A.E. Sant Andreu :61
Equip Pro C.B. Lleida “B” :49

Competició: Sènior femení 2a Catalana Grup-01
Jornada: 05
Data: 28/10/2007

Parcials: 16-6 / 22-9 // 12-4 / 11-30

A.E. Sant Andreu: Berzosa (4), Seguer (6), Martínez (-), Fernàndez (6), Roldos (4), Guillen (-), Martinez (6), Benvingut (-), Forteza (10).
Equip Pro C.B. Lleida “B”: Chico (2), Soro (6), Peremarti (6), Garcia (4), Prunera (7), Seres (5), Biela (-), Sol (-), Barbero (19).

Comentari del Partit: En el partit disputat el diumenge a les 19:00 al pavelló Nou de Sant Andreu, va iniciar amb un clar domini de les locals acabant el primer quart amb un contundent 16 a 6. La diferència va anar augmentant a mesura que avançava el matx. Les visitants no trobaven el seu lloc a la pista, i les de Sant Andreu van saber-ho aprofitar molt bé corrent els contraatacs i amb un joc estàtic fàcil que s’oposava amb el joc espès de les de Lleida.

A l’últim quart les noies de l’Equip Pro van intentar reaccionar amb una gran defensa, aconseguint així un parcial de 11 a 30, insuficient per guanyar el partit, però prou bo per maquillar el marcador. El resultat final va ser de 61 a 49.