Club Basquet Lleida > Cròniques > SÈNIOR - Roig > 2a CAT. – U.E.CLARET “A” vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA”B”

2a CAT. – U.E.CLARET “A” vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA”B”

U.E.Claret “A” :57
Equip Pro C.B. Lleida “B” :61

Competició: Sènior femení 2a Catalana Grup-01
Jornada: 09
Data: 25/11/2007

Parcials: 19-13 / 16-13 // 5-14 / 17-21

U.E. Claret “A”: Munar (7), Montserrat (6), Barlay (13), Lecina (11), Solsona (-), Casellas (-), Vila (6), Ramis (8), Julian (2), Tomas (4), Labayru (-).
Equip Pro C.B. Lleida “B”: Chico (-), Soro (17), Peremarti (7), Herraiz (7), Garcia (3), Prunera (5), Porta (-), Biela L. (-), Biela M. (2), Sol (10), Barbero (10).

Comentari del Partit: En el partit disputat el diumenge a les 10:30 al pavelló de Barcelona, victòria important anímicament per a l’Equip Pro en front el U.E.Claret, ja que anava a jugar amb moltes baixes.

L’inici de partit va ser molt encertat per part local gràcies al seu encert des de la línea de 6,25m, però una defensa intensa plantejada per les visitants va donar com a resultat un marcador ajustat a la mitja part.

A la represa, les defenses alternatives visitants van ofegar les idees locals i van firmar un tercer període espectacular amb un resultat de 5 a 14. A l’últim i definitiu quart, amb el marcador empatat a 40, va ser quan les visitants van jugar el seu millor bàsquet i gràcies a les jugadores juniors que van ajudar en tot moment, varen aconseguir una merescuda i treballada victòria.