Club Basquet Lleida > Cròniques > SÈNIOR - Roig > 2a CAT. – SANT IGNASI “A” vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA”B”

2a CAT. – SANT IGNASI “A” vs EQUIP PRO C.B.LLEIDA”B”

Sant Ignasi “A” :59
Equip Pro C.B. Lleida “B” :55

Competició: Sènior femení 2a Catalana Grup-01
Jornada: 17
Data: 09/02/2008

Parcials: 15-17 / 12-6 // 16-13 / 16-19

Sant Ignasi “A”: Caral (1), Diaz (2), Calzada (3), Sauret (-), Mart (2), Gali (6), Cornado (6), Marimon (19), Hellin (6), Altadell (3), Camarero (5), Clua (5).
Equip Pro C.B. Lleida “B”: Chico (6), Soro (6), Peremartí (14), Martin (11), Garcia (-), Porta (4), Barbero (12).

Comentari del Partit: En el partit disputat el dissabte a les 19:30 al pavelló del Col·legi Sant Ignasi de Barcelona, derrota de l’Equi Pro en front el Sant Ignasi en el partit de tornada corresponent a la segona volta.

Inici marcat per la falta de jugadores visitants (només van anar al partit set jugadores) però intens gràcies a les defenses plantejades pels dos equips; però amb un major encert de cara a cistella per part local.

Al segon període un parcial de 12 a 6, fa que les visitants s’hagin de posar les piles per intentar que el Sant Ignasi no marxés en el marcador, però no es fins a l’últim període, marcat pel llançaments de tirs lliures que l’Equip Pro escurça diferències, però no les suficients per evitar la derrota per tan sols 4 punts.