Club Basquet Lleida > Notícies > MIREIA TAMAMES, AL “SEGUIMENT MINI FCBQ”

MIREIA TAMAMES, AL “SEGUIMENT MINI FCBQ”

 

El Comité Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet, dins el programa de Seleccions per la temporada 2016-2017, ha convocat la jugadora del Mini Vermell CB Lleida, MIREIA TAMAMES,  al Grup de Seguiment Mini de 1er any.

Aquest programa, porta a terme una sèrie d’entrenaments durant el mes de Maig i Juny, així com Campus PDP al Juliol i un Torneig de Seleccions Autonòmiques també al Juliol.

Ens plau enormement aquesta convocatòria i felicitem la Mireia i la seva família per aquesta oportunitat que sense cap mena de dubte us enriquirà esportivament però també personalment. Moltíssimees Felicitats Mireia!!!!!

Una nova jugadora del CB Lleida que destaca i crida l’atenció del Comité Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet. Pel nostre Club i el bàsquet femení lleidatà en general és un gran orgull i ens reforça en la tasca de la formació en la base del CB Lleida. Som-hi CB Lleida!!!!