Club Basquet Lleida > Notícies > INSCRIPCIÓ TEMPORADA 2017/2018

INSCRIPCIÓ TEMPORADA 2017/2018

Des d’avui dissabte 20 de maig tenim obert el procés d’inscripció de jugadores per la propera temporada 2017/2018.

Es tracta d’un tràmit imprescindible per tal de portar a terme la planificació dels equips de cara a la temporada vinent i una eina de vital importància pels Directors Tècnics de cara a la inscripció dels equips a la Federació.

Per accedir al formulari d’inscripció heu d’anar a l’enllaç que apareix en lloc preferent del web, omplir els camps i enviar-ho. Rebreu un avís confirmatori de la inscripció i un correu amb documentació per retornar.

Si teniu qualsevol dubte amb el procés podeu contactar amb el club mitjançant el següent correu electrònic: cblleida@cblleida.cat

 

Pàgina d’inscripció