Club Basquet Lleida > Notícies > RECEPCIÓ A L’AJUNTAMENT DE L’AQUAGAN

RECEPCIÓ A L’AJUNTAMENT DE L’AQUAGAN

Aquest dimarts 30 de maig de 2017, l’AQUAGAN CB LLEIDA ha estat rebut a l’Ajuntament de Lleida per l’alcalde Àngel Ros i una representació de regidors del consistori.

La delegació del CB Lleida estava formada per la Presidenta del Club, Anna Campos, el Vicepresident Esportiu, Jordi Rexach, en representació de la Junta i com a integrants de l’AQUAGAN CB LLEIDA, els seus tècnics Albert Puig, Miquel Gómez i Júlia Crespo i la pràctica totalitat de les jugadores de la plantilla: la Su, la Judit, la Núria, la Blanca, la Neus, la Carla, la Paula, la Sònia, la Laura, la Marga i la Sílvia.

Després d’haver guanyat l’accés a la Categoria Copa Catalana per la temporada 2017/2018 el passat cap de setmana a la Final a 4 de Primera Catalana disputada al pavelló municipal Barris Nord, l’equip ha presentat la fita aconseguida a la ciutat de Lleida i ha rebut la felicitació oficial dels nostres representants.

Amb aquest acte es fa un reconeixement a la feina de tota la temporada de l’equip i és un aparador perquè la ciutat conegui l’èxit aconseguit que permet tornar a la màxima categoria del país. També volem donar a conèixer el bàsquet femení a la societat lleidatana per tal que rebi el suport que també es mereix.