Club Basquet Lleida > Notícies > PRESENTACIÓ EQUIP CBLLEIDA-F.ASPROS

PRESENTACIÓ EQUIP CBLLEIDA-F.ASPROS

Us presentem el projecte inclusiu que pretén fomentar la pràctica esportiva entre dones amb discapacitat intel·lectual majors de 30 anys que pertanyen a la Fundació Aspros i més concretament al Centre de Dia Entrevies de Lleida, conjuntament amb l’equip de Veteranes del CB Lleida.

L’objectiu és aprofitar l’esport i concretament el bàsquet per fomentar la pràctica esportiva i aconseguir potenciar uns bons hàbits saludables, sobretot els que fan referència a l’activitat física, hàbits d’higiene i de vestimenta.

Aquest projecte es divideix en 4 fases:

-A la primera d’aquestes fases, es presentarà l’activitat a diferents participants de la Fundació Aspros acompanyat de monitor del centre, amb unes Trobades mensuals.

-A la segona fase es realitzarà la consolidació del grup d’entrenament, on les noies més directament implicades i acompanyades de monitora d’atenció directa realitzaran entrenaments setmanals.

-La tercera fase correspondia a la de la selecció natural, on les noies podrien assistir als entrenaments ja sense monitoratge i de forma autònoma, acabant-se d’integrant plenament en els entrenaments de l’equip i arribar a jugar algun partit, si s’escau.

-La darrera fase seria la d’obertura a altres centres de Lleida per ampliar el projecte a més persones amb capacitat intel·lectual reduïda.

Així mateix, aquest projecte també pretén realitzar una acció sensibilitzadora a persones adultes, concretament el grup de mares de nenes del CB Lleida per tal d’emfatitzar amb el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual donat que sovint es realitzen campanyes encarades als infants i es descuida que som tota la societat la que ha d’estar implicada en aquesta sensibilització.