Club Basquet Lleida > Notícies > RECONEIXEMENT I AGRAÏMENT A LES JUGADORES DEL SÈNIOR AQUAGAN

RECONEIXEMENT I AGRAÏMENT A LES JUGADORES DEL SÈNIOR AQUAGAN

L’equip ens ha obsequiat una temporada increïble. Darrera de tots els partits hi ha molta feina, moltes hores, sacrificis, dedicació, passió, esforç,…. que ben bé mereixen un reconeixement més enllà del propi ascens a COPA. Possiblement a alguns ens hagués  agradat expresarlos-hi a cada una d’elles i dir-los hi: “Gràcies per regalar-nos un trosset de felicitat cada setmana”. Però no n’hem sabut. Almenys jo.  Cal  reconèixer-los-hi i agrair-los-hi públicament. Aquí estan els 12 dibuixos de lletres per cada una d’elles.

4- BLANCA: Ha fet molt bona temporada malgrat al final no ha estat en el seu punt més àlgit. Cada  any és millor passadora. I s’ha mogut millor per dins la zona. Servicial amb el club, l’equip i tot el que es mogui. Sensible. Cada any més regular. A la pista tant ensenya una cara d’enfadada com el seu somriure dolç.

5- NEUS: ha progressat moltíssim en lectura de joc en els 2 últims anys. Ha crescut. Molt bona tiradora de 3. Molta intensitat en defensa però que paga amb moltes personals……. que sempre protesta. Penetra a cistella per habilitat i canvis de ritme, utilitza amb encert la “bomba”. Ha pujat des de mini.

6- PAULA: Intensitat en cada minut de joc. Li agrada el ritme alt i li agraden els laberints entre “torres”  per trobar un passadís a cistella. Valenta. Ràpida. Coneixement fora la pista. Rega el vestidor i la pista amb equilibri. Seny. Implicació.

7- ESTER: La jugadora  més coordinada i àgil de tot el club. Els seus moviments són sempre armònics. Defensivament difícil de passar . Capaç d’entrar a cistella sempre amb una gambada elegant i també tirar de 3. Molt disciplinada. Un potencial brutal. No coneix la maldat.

8- CARLA: La facilitat per superar a la defensa en el 1×1 és brutal. La capacitat per fer punts espectacular: de tiro de tres, de tiro de 2, penetrant, tirs lliures…. sol cal que vulgui. És la revolució a la pista… i a fora…. Tal com raja. Divertida. Una perla del Bages.

10-MARGA: En dos anys ha fet un gran salt de qualitat. La cantonada és un habitual hàbitat per llançar míssils precissos que valen 3 punts. Treballadora. Amb caràter competitiu. Té una autoexigència que ha estat clau en la seva evolució. De ses illes.

11- NÚRIA: Lluita  en la seva posició interior sense tenir massa alçada. La intel.ligència sempre l’acompanya, la finta, molts cops també. També tira de 3. Una jugadora d’equip  de les que tot entrenador vol al seu equip. Diria que és exageradament bona persona. Un encantito.

14- LAURA: Guia. Elegant. Mirada tímida.  Una bona temporada que no ha acabat de tenir la continuïtat desitjada per lesions. Ha millorat en la lectura de joc. Pot portar un ritme ràpid llençant a les cohets de l’equip i també pot jugar més lent. Una garantia. Molt segura. Discreta.

18- JUDIT: Cada any dóna un pas més en la seva evolució com a jugadora. Cada temporada augmenta registres, fins arribar a ser l’elegida per defensar l’americana del Mataró en la final. Si aconsegueix una mica més d’encert sota cistella serà una garantia de rendiment. Saber estar i …. ah!!! un somriure preciós!

21- SILVIA: ens ha mostrat petites pinzellades del que pot arribar a donar. Quan físicament millori i la greu lesió quedi com un malson llunyà ens obsequiarà tot el seu potencial. Jugadora amb caràcter que ens aportarà molt la temporada vinent.

23- SÒNIA: Ràpida de moviments. Intensitat. Ha crescut una mica en tot. És molt jove i té encara molt recorregut. Entra a cistella força bé. També  tira de 3. Defensa encertadament. Completa. És la alegria de la huerta. De fàcil somriure i de molta activitat. Encara ha d’anar a més basquetbolísticament.

75- SU: la veterana que regala gratuïtament tranquil·litat i experiència. Un luxe que encara volem gaudir més. Al camp sempre està al lloc adient en el moment precís. Imprescindible en grans partits i dins el vestidor. L’hem de cuidar i demanar-li que allargui la seva presència a les pistes.

No vull acabar sense agrair una jugadora que també ha estat amb elles els últims anys i que, malgrat ens va deixar després dels primers partits, també és artífex en la construcció d’aquest equip: la Bego. Gràcies.

Per últim agrair a la Júlia, el Miki i l’Albert que m’han ajudat a definir millor el perfil més exacte de cada una d’elles.

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com