Club Basquet Lleida > Notícies > L’OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA 7È AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PREINFANTIL

L’OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA 7È AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PREINFANTIL

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya Preinfantil a la localitat de Figueres que comptava amb la participació del nostre OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA com a representant de la Territorial Lleidatana en qualitat de campió de la categoria Preinfantil a Lleida aconseguida al desembre de 2016.

Els partits i resultats han estat els següents:

OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA-CB MANLLEU 36-56

UNIÓ GIRONA BLAU-OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA 67-41

CB MORELL-OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA 54-58

Una gran experiència que les nenes no oblidaran per tots el moments viscuts i el fet de jugar en un Campionat amb les millors jugadores de Catalunya. I una victòria final per acabar la temporada que sempre senta molt bé. Enhorabona noies!!!