Club Basquet Lleida > Notícies > L’ELECTRICITAT SEGRIÀ CAMPIÓ COPA FEDERACIÓ CADET INTERTERRITORIAL

L’ELECTRICITAT SEGRIÀ CAMPIÓ COPA FEDERACIÓ CADET INTERTERRITORIAL

Aquest diumenge 4 de juny s’ha disputat la Fase Final de la Copa Federació categoria Cadet Interterritorial a la localitat de Cabrils, al Maresme, que comptava amb la participació del nostre ELECTRICITAT SEGRIÀ CB LLEIDA com a Campió del Grup 1 de la Segona Fase d’aquesta Categoria.

Els partits que s’han disputat han tingut els següents resultats:

ELECTRICITAT SEGRIÀ CB LLEIDA-CB GRANOLLERS B 67-43

GEIEG UNIGIRONA BLANC-ELECTRICITAT SEGRIÀ CB LLEIDA 75-78

Després de les 2 victòries aconseguides, l’equip s’ha proclamat Campió de la Copa Federació. Un gran colofó per aquest equip que ha realitzat una temporada fantàstica i que també ha patit la xacra de les lesions. La Sara Herrera i la Laura Tarragó ho saben bé i les seves companyes han tingut el detall de que aixequessin la Copa conjuntament. Gràcies també a les infantils que han acompanyat l’equip. Molt bé noies!!!! Gran final de temporada!!!