Club Basquet Lleida > Notícies > PETIT HOMENATGE A L’EQUIP TÈCNIC DE L’AQUAGAN

PETIT HOMENATGE A L’EQUIP TÈCNIC DE L’AQUAGAN

Ahir publicàvem el reconeixement cap a les jugadores. És de justícia, cal fer-ho i m’apeteix agrair a l’equip tècnic la temporada que ens han regalat. Són infinitat d’hores de feina. Penseu en les hores que hi dediquen, poseu una xifra. Ja la teniu?? Bé, doncs ara multipliqueu per dos i segurament encara us quedareu curts. Hi ha hores de planificar, d’organitzar, de dialogar, de consensuar, de resoldre conflictes, de veure videos, d’analitzar dades i estadístiques  de l’equip propi i contrari, viatges, reunions entre equip tècnic,…. que menys, doncs, que des del club els hi fem aquest detall.

ALBERT

Passió pel bàsquet. Molta. Passió en estat pur, en l’essència. Això el fa ser entregat i treballador incansable. No li funciona el rellotge quan el bàsquet és present, la mandra s’esvaeix en un plis plas i els quilòmetres, si cal, són de 500 metres.

Té capacitat d’analisi i, en consequència, coneix molt bé al seu equip. Agafa el cotxe de la maneta i així, anant arreu, també coneix als equips contraris. Transmet tranquil·litat a les jugadores. Valent.

Tàcticament, relativament senzill, entenent la senzillesa com a qualitat positiva; fora dels barroquismes dels  entrenadors que construeixen laberints tàctics fantàstics però sol aplicables a la pissarra. La clau? trobar l’ EQUILIBRI  entre córrer el contratac i el joc posicional (altres li diuen “estàtic” però a mi no m’agrada perquè la paraula no reflexa la realitat) i per altra banda trobar també l’EQUILIBRI entre el joc interior i l’exterior.

I, per acabar, un mèrit important, haver decidit i encertat en els seus acompanyants pel viatge de la solitud de l’entrenador: el Miki i la Júlia. Sens dubte una part de l’èxit.

MIKI

Treballador incansable, generós, entusiasta, atent, professional ….. i polivalent!!! Ha fet de preparador físic, de recuperador,….. i, si ha estat necessari… de jugadora en els entrenaments!!! Sempre proper a tothom i amb dosis innegables de talent, de carinyo i de sentit de l’humor.  Un company de viatge d’aquells que un sommia tenir sempre. I , segons certes informacions que tenen fonaments de veracitat, un bon cuiner!!!  Aquest tio és una ganga!!!!

JÚLIA

El toc femení del trio tècnic. Necessari i jo diria que pràcticament imprescindible. És l’organització personalitzada, tot ho ha de tenir controlat. Al club des de fa una “pila d’anys”, ara la maduresa, malgrat la joventut, li ha donat responsabilitat, tranquil.litat, paciència, constància,… Sempre disponible per tothom, dialogant i una confident per qualsevol de l’equip. Sempre té paraules d’ànim per qui ho necessita, sense fer soroll, amb discreció. I no tan sols té la mirada en el primer equip, pensa en el club. Una petita joia.

Gràcies a totes les jugadores, vaig demanar-los-hi la seva col.laboració i totes van participar. Vaig solicitar-los-hi a cadascuna que em diguessin 3 adjectius per cada un dels 3 membres del cos tècnic. Ha estat de gran ajuda. Després, amb  les meves impressions, jugar una estona amb les paraules i han sortit aquestes línies.

 

Jordi Rexach