Club Basquet Lleida > Notícies > RECONEIXEMENTS A LA FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ

RECONEIXEMENTS A LA FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet conjuntament amb l’Ajuntament d’Almenar van organitzar ahir al Local Social d’Almenar, la FESTA DEL BÀSQUET LLEIDATÀ 2017 amb l’entrega de trofeus als equips guanyadors de les diferents categories a la Territorial de Lleida i el reconeixement a jugadors/es, entrenadors/es, directius, àrbitres i auxiliars de taula que han destacat durant la temporada que finalitza.

Durant l’acte, el CB Lleida va recollir els següents Trofeus:

-Campió Categoria Preinfantil Femení: OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA

-Campió Categoria Infantil Femení Nivell A: ROC ROI CB LLEIDA

-Campió Categoria Sènior Femení 3A: CB LLEIDA C

-Ascens a COPA CATALUNYA: AQUAGAN CB LLEIDA

 

En l’apartat de reconeixement a jugadores, la jugadora BERTA IBARS va resultar finalista a la Categoria Mini, mentre que les jugadores SUSANA ASENSIO, IRIS TRIBÓ i LAURA GIL van resultar guanyadores al Trofeu Millor Jugadora de les categories Primera, Júnior Preferent/Interterritorial i Cadet Preferent/Interterritorial respectivament. També va ser reconeguda l’ANNA PRIM com a participant amb la Selecció Catalana Infantil que va aconseguir el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.Enhorabona a totes elles!!!!

L’acte va finalitzar amb un sopar de germanor que va servir de comiat d’una temporada exitosa pel bàsquet lleidatà en general. Enhorabona a tots els Clubs i Entitats guardonats i tots els jugadors i jugadores reconeguts. Entre tots fem el Bàsquet Lleidatà més gran.