Club Basquet Lleida > Notícies > ELS EQUIPS DEL CLUB

ELS EQUIPS DEL CLUB

Això ja ha començat. I dilluns ja tots els equips que encara no han iniciat entrenaments es posaran les sabatilles esportives. L’estiu ha estat útil per les jugadores per descansar i desconnectar. Per altra banda però, en una estreta i imprescindible col·laboració tant la Direcció Tècnica com la Junta hem estat treballant per tenir-ho tot a punt. El Josep Maria Sanfeliu i l’Albert Puig se n’han fet un fart en tota la part tècnica (fitxatges jugadores, entrenadors, preparadors físics, formació,confecció d’equips,…). També des de la Junta hem estat posant-hi hores en tot el que és de la nostra competència (material, esponsors, pressupost, burocràcia, consensuar temes amb Direcció Tècnica…).
Ara però, ja podem dir que estem llestos per començar amb els 17 grups. Aquest any els equips del club seran:
1 de veteranes.
3 sèniors: AQUAGAN a COPA Catalunya, MARQUÈS a 2a Catalana i el TEBA’S DECORACIÓ de 3a Catalana Provincial.
2 júniors: el LLEIDA.NET de Preferent (màxima categoria Catalana) i CALLES ADVOCATS que competirà a Interterritorial (àmbit català).
3 cadets: El LLEIDA.NET i el ROC ROI que competiran a Interterritorial i el LUIS LAX AUTOCARS que ho farà a la territorial de Lleida.
1 infantil: portarà el nom d’OPEL LLEIDAMÒBIL i competirà des de l’inici a l’A2 àmbit català.
2 preinfantils: tots dos tindran a EKKE com a patrocinador. Un competirà a l’A2 ámbit català des del començament i l’altre ho farà a nivell provincial.
3 minis: LUIS LAX AUTOCARS, UNICARS PONENT I AXIS FISIOTERAPEUTES. Tots 3 competiran a nivell provincial. Esperem però que algún d’ells es guanyi el dret a fer-ho en tot el territori català un cop acabada la 1a Fase.
1 premini: competirà a nivell provincial
1 escola: que farà les clàssiques trobades un cop al mes en diferents poblacions de Lleida.
Durant la setmana vinent i començaments de l’altra cada dia publicarem una notícia fent cinc cèntims dels equips. Cada dia parlarem d’una categoria. Dilluns dels sèniors, dimarts dels júniors,dimecres cadets,…

Esperem que ens seguiu.
Fem Club Fem CB