Club Basquet Lleida > Notícies > ELS EQUIPS SÈNIOR

ELS EQUIPS SÈNIOR

Com la temporada anterior, comptarem amb tres equips.
El Sènior AQUAGAN va signar una temporada meravellosa consumant l’ascens a COPA Catalunya (màxima categoria d’àmbit català). Per tant el gran repte d’aquesta temporada serà mantenir la categoria aconseguida l’any passat a Barris Nord. No serà gens fàcil. Hi ha 5 descensos per reestructuració de categoria i això ho complica molt. Confiem però en coronar el cim. L’equip tècnic està format per Albert Puig (entrenador), Júlia Crespo, Miki Gómez i també donarà un cop de mà el Moha.
L’equip té els grans fonaments de la temporada passada i ha tingut dues baixes: la Laura Sementé i La Marga Lladonet que han marxat a viure fora. Segur que per la seva implicació, el seu tarannà i el seu joc les trobarem a faltar. Malgrat tot, hem realitzat 3 fitxatges si més no il.lusionants. La Rous, la Maria i la Clara.
La Rous ve del Valls. Jugadora interior (4 principalment) que creiem ens aportarà molta duresa defensiva, 1×1 magnífic al pal baix i veterania en la categoria, malgrat la seva joventut (23 anys). La Maria jugava al Sedis i és una jugadora jove (19 anys) que es desenvolupa principalment en el lloc de 3. Ens aportarà talent físic en defensa -capacitat per defensar a una base i a una 5- i en atac també molt rebot. La Clara també jugava a 1a Catalana, concretament al Cervera, també és molt jove (19 anys) i ens donarà dossi d’encert des de més enllà de línia de 3, 1×1 exterior i ajuda en el rebot ofensiu.

El Sènior MARQUÈS tindrà també una base de la temporada passada: Raquel, Ester Úbeda, Lorena, Sandra, Cris Aguilar,… A més a més les noves incorporacions creiem que poden aportar força. Tant l’Iris Tribó (puja del júnior Preferent), com les altres noves al club: Mireia Calaf, Edurne Camarasa, Mar Coma i Marta Blanco. Segur també que, com en temporades anteriors, altres jugadores del club que ja han demostrat que tenen el nivell tindran molt minuts: Eva Barceló, Abril Sanfeliu, Raquel Ferrer,… i faran la seva indispensable aportació. L’objectiu de la temporada és instal·lar-nos en una zona no massa aprop de la zona baixa, que ens garanteix patiment. A partir d’aquí, com diu el tòpic, partit a partit. L’equip tècnic estarà composat per l’Albert Mauri i el Pere Rosell.

El Sènior C estrena patrocinador, es dirà TEBA’S DECORACIÓ. Després d’aconseguir de manera brillant el títol de campió provincial la temporada passada aquesta tornarà a estara encapçalat pel Pau Berdegué d’entrenador i tindrà com a mà dreta el David Sepúlveda. La gran majoria de les jugadores que van tenir un gran rendiment la temporada anterior continuen: Laura, Núria, Amanda, Sofia, Cris, Joana,… L’objectiu serà a nivell de resultats, malgrat serà força complicat, repetir l’accés a la Final a 4. La cirereta guanyar-la amb un joc fantàstic com el de l’any passat.

Tots aquests equips estaran sota la tutela, coordinació i supervisió del Director Tècnic: Josep Maria Sanfeliu. Sanfe per tothom.