Club Basquet Lleida > Notícies > EL LLEIDA.NET CB LLEIDA NO ASSOLEIX PLAÇA A PREFERENT

EL LLEIDA.NET CB LLEIDA NO ASSOLEIX PLAÇA A PREFERENT

Malauradament, el cap de setmana no va portar bones notícies pel Cadet LLEIDA.NET CB LLEIDA. Participava en les fases per poder aconseguir plaça per la Categoria Cadet Preferent. Estava establert en un grup amb 4 equips, del que només un equip obtindria l’èxit final.

Començàvem amb molt bon peu, donat que el primer partit i l’únic que es disputava a Lleida, va caure del cantó lleidatà després d’un partit molt emocionant. Victòria final per 43-40.

Els següents dos partits es disputaven fora de les nostres contrades i els resultats van ser dos derrotes contundents però amb esforç i treball per part de tot l’equip. Aquests resultats portaven a perdre qualsevol opció a la Preferent i els resultats de la resta d’enfrontaments donaven al Lima-Horta Bàsquet 02 com a vencedor de grup.

L’equip jugarà aquesta temporada doncs, a la Interterritorial Catalana. El treball d’aquest cap de setmana és una bona pedra de toc per afrontar la temporada vinent.

Enhorabona a tot el grup pel treball realitzat i molts ànims d’ara a endavant. Som-hi!!!!!!!