Club Basquet Lleida > Notícies > ELS EQUIPS INFANTIL

ELS EQUIPS INFANTIL

Per aquesta temporada 2017-2018, el CB Lleida compta amb un total de 3 equips dins la categoria Infantil. L’Infantil pròpiament dit, i dos equips Preinfantils amb un total de 34 jugadores.

La categoria Infantil, pateix un canvi important aquesta temporada. L’Assemblea General de la Federació Catalana de Bàsquet, va aprovar el passat juny, amb l’acord dels Clubs, ampliar la prova que s’havia realitzat l’any anterior a la categoria Cadet donat els bons resultats i la gran acceptació que havia tingut. Es tracta de formar una Categoria Interterritorial i permetre així que alguns equips puguin començar a competir a nivell català des de l’inici de temporada deixant les territorials.

El CB Lleida, com a Campió Territorial Infantil l’any anterior té garantida una plaça en aquesta Categoria Interterritorial Infantil i l’equip OPEL LLEIDAMÒBIL CB LLEIDA començarà la temporada des de l’inici a l’àmbit català. Una millora important en la competitivitat dels equips que permetrà créixer a les nostres jugadores. Un repte molt atractiu. L’equip estarà dirigit pel Roger Puig, que s’incorpora aquesta temporada a l’organigrama de tècnics del Club, i la Carmen Calles com a segona.

Pel que fa als equips Preinfantils, disposem de 2 equips amb un total de 24 jugadores. Tots dos equips tenen com a patrocinador EKKE, a qui agraïm l’aposta per incrementar la col·laboració amb el nostre Club.

Com a novetat d’aquesta temporada, i també per primera vegada, l’equip A participarà des d’inici de temporada a la Territorial de Barcelona. Serà entrenat per la Bego Feliu i l’Emma Martin. Un nou repte que ens beneficiarà de ben segur.

La participació a la Territorial de Lleida correrà a càrrec de l’equip B i serà entrenat pel tàndem Albert Puig i Albert Mauri. Tocarà assumir el repte de competir contra equips i jugadores que poden tenir un any més. Un pas més endavant en l’aprenentatge en una edat important en el desenvolupament com a jugadora.