Club Basquet Lleida > Notícies > ELS EQUIPS MINI

ELS EQUIPS MINI

Aquesta temporada 2017/2018 que comença comptarà amb la participació de 3 equips del CB Lleida en aquesta categoria Mini Territorial Lleida.

Amb un total de 30 jugadores fins al moment, s’ha fet difícil la confecció dels equips però entenem que finalment, s’ha aconseguit una homogeneïtzació de nivells adient per les jugadores i la seva evolució.

Els patrocinadors d’aquesta categoria seran: LUIS LAX AUTOCARS, que amplia implicació amb el Club estrenant-se en aquesta categoria, UNICARS PONENT, que continua el seu suport a la Categoria Mini com l’any passat a l’igual que AXIS FISIOTERAPEUTES que també repeteix.

Tots tres equips participaran a la Territorial de Lleida, iniciant la competició amb unes fases que determinaran els grups per tal de poder assignar els equips de la manera més igualada possible. Aquesta Primera Fase finalitzarà al desembre, amb una Final a 4 on es determinarà el Campió Territorial Nivell A de la categoria.

Com és habitual, el CB Lleida sol·licita la participació del seu primer equip Mini a la Segona Fase, que s’inicia al gener, a la Territorial de Barcelona. Tant de bo aquest any es pugui considerar incrementar el nombre d’equips que hi puguin donar el salt.

Els responsables dels equips seran: Pere Rosell, amb dilatada experiència en el món del bàsquet i que s’incorpora aquesta temporada a l’organigrama d’entrenadors del Club, pel primer equip; Júlia Crespo i Eva Barceló pel segon equip i Sílvia Castillo i Sònia Díaz pel tercer. Tots ells supervisats pel Director Tècnic de les categories inferiors del club, l’Albert Puig.  Esperem una bona temporada per tots ells i sobretot seguir progressant i aprenent.