Club Basquet Lleida > Notícies > L’EQUIP PREMINI

L’EQUIP PREMINI

Per aquesta temporada 2017/2018, el CB Lleida disposa d’un equip a la categoria Premini. En aquesta categoria s’inicia la participació en competició oficial a la Lliga Territorial que es desenvolupa d’octubre a maig amb una Final a 4 a la finalització de la lliga regular. Aquesta acostuma a disputar-se en partits cada 15 dies i hi participen equips de tota la territorial.

L’objectiu d’aquesta categoria és començar a familiaritzar-se amb la competició sense deixar de banda l’aspecte lúdic i educacional. Per aquest motiu, a part de la Lliga, fomentem la participació a les Trobades d’Escoles de Bàsquet que organitza la Representació Territorial de la Federació Catalana de Bàsquet. Com molts ja coneixeu, es realitzen els diumenges al matí en diferents seus d’arreu del territori sense ànim competitiu i amb una periodicitat aproximada de 3 setmanes/1 mes entre Trobades.

El nombre de jugadores d’aquest equip permet aquesta temporada afrontar sense patiments tots aquests compromisos. Són nenes nascudes els anys 2008 i 2009.

L’entrenadora d’aquest equip serà la Neus Canet.