Club Basquet Lleida > Notícies > L’ESCOLA

L’ESCOLA

El grup d’Escola el formen les nenes més petites del Club. Hi ha nenes dels anys 2010, 2011 i, fins i tot, 2012. Tenim un grup que permet participar a les Trobades d’Escoles de Bàsquet que organitza la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet. Són una sèrie de partits que es juguen els diumenges al matí, cada 3 o 4 setmanes aproximadament i a diferents poblacions de la demarcació. Es tracta de partits de caire no competitiu on l’aspecte principal a fomentar és que les més petites gaudeixin del bàsquet, passin una estona divertida i comencin a relacionar-se amb altres jugadores d’altres clubs sortint-se dels entrenaments setmanals.

El grup el portarà, com l’any passat, la Blanca i la Núria i amb elles garantim que les peques s’ho passaran molt bé i n’aprendran molt.