Club Basquet Lleida > Notícies > ELS EQUIPS JÚNIOR

ELS EQUIPS JÚNIOR

Els equips júnior competiràn en l’àmbit català com la temporada passada. Tots dos van aconseguir la permanència en competicions que són força exigents.

El júnior LLEIDA.NET que va aconseguir de forma brillant la permanència a Preferent A (8 millors de Catalunya) estarà aquesta temporada any fins a Nadal (Fase 1) en el grup de màxima dificultat. La meitat de l’equip ha passat a Sènior i, malgrat es tenen  força esperances en les noves jugadores del club que s’han unit a l’equip (Laura Gil i Tarragó, Ares, Aurora, Sara,…) sabem que la tasca de mantenir-se en aquest grup després de la 1a Fase serà molt difícil. Òbviament les jugadores de 2n any que la temporada passada teniem menys protagonisme hauran de fer un pas endavant important perquè l’equip funcioni i doni un bon rendiment (Laia, Núria, Isa,…). L’objectiu de la temporada,  a nivell de resultats,  no és un altre que mantenir la plaça de Preferent. L’equip tècnic, com la temporada passada, està format pel Sanfe i el Pau.

El júnior CALLES ADVOCATS competirà a Interterritorial. L’equip la temporada passada va patir moltíssim per mantenir la categoria. És veritat però que la majoria de jugadores eren de 1r any. La base és la mateixa (7 jugadores) a la que es sumen 4 jugadores que pugen de cadets.  L’experiència a la categoria de la temporada passada esperem que sigui suficient  per mantenir la categoria sense patiments. No serà fàcil però, serà indispensable treure un esperit competitiu indispensable quan es passa de La Panadella. Aquí si hi haurà relleu tècnic, L’Amanda deixa l’equip i l’entrenador serà el Keneth que la temporada passada ja va estar donant un cop de mà a l’equip en més d’un partit.