Club Basquet Lleida > Notícies > ELS EQUIPS CADET

ELS EQUIPS CADET

Aquesta temporada, igual que l’anterior, tindrem 3 cadets. El LLEIDA.NET i el ROC ROI que jugaran a Interterritorial, més LUIS LAX AUTOCARS que jugarà a la Territorial de LLeida. El gran problema d’aquesta categoria és el nombre de jugadores que, malgrat la feina a l’estiu, no s’ha pogut solucionar. Un número massa curt per fer 3 equips i massa llarg per fer-n’hi 2. Finalment però de totes les solucions possibles s’ha optat per 3 equips i confiar en l’ajuda de les infantils i preinfantils. I, continuar doncs, amb la política de CLUB de ajudar-nos entre tots els equips i el de promocionar jugadores en categories superiors perquè és bo per la seva evolució.

El Cadet LLEIDA.NET que ha fet les Fases de Preferent sense aconseguir l’ascens, jugarà a Interterritorial. La temporada passada, el fet de ser de primer any va ser un handicap massa important i la seva classificació va ser dolenta. Aquesta temporada es manté l’equip de la temporada, que al ser de 2n any, esperem augmenti força el seu rendiment. A més a més, s’han afegit la Júlia Vigatà i la Carmen Mestre que li han de donar capacitat d’anotació i força física. Caldrà que l’equip, al que ja s’ha vist que li costa encistellar, es basi amb molta defensa, ritme molt alt de partit i córrer endavant quan es pugui. Objectiu, mantenir la categoria sense patiments…. com a mínim.  L’entrenador serà el Moha.

El Cadet ROC ROI estrenarà categoria. Totes les jugadores de l’equip continuen de la temporada anterior. A hores d’ara encara s’està treballant per veure si es pot augmentar el nombre de jugadores que s’ha quedat excessivament curt amb les “baixes” de la Júlia i la Carmen. Les ajudes de les infantils resultaran indispensables.  Al ser novell a la categoria l’equip pot tenir certes dificultats, però estem segurs que sabran sortir-se’n a base treball constant i actitud màxima. La Paula serà l’encarregada de dirigir l’equip.

El Cadet LUIS LAX AUTOCARS, que canvia d’entrenador, aquest any serà l’Ori Gordillo el màxim responsable, competirà un any més a Provincial. Moltes de les jugadores continuen de la temporada passada on es van obtenir uns bons resultats i són benvingudes un parell de jugadores noves al club. Aquest any esperem que les noies continuin gaudint del bàsquet aconsseguint els mateixos resultats de la temporada anterior.