Club Basquet Lleida > Notícies > COMUNICAT D’ATURADA GENERAL DEL PAÍS

COMUNICAT D’ATURADA GENERAL DEL PAÍS

Davant els fets ocorreguts el passat diumenge 1 d’Octubre de 2017 al nostre país, el CB LLEIDA s’afegeix a l’ATURADA GENERAL DE PAÍS convocada per la Taula per la Democràcia per aquest dimarts 03 d’Octubre. Per aquest motiu, es suspenen tots els entrenaments previstos pels diferents equips del Club per aquest dia.

Volem expressar el nostre rebuig i la nostra més enèrgica protesta per la violència tan brutal i salvatge exercida per part les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat envers el poble de Catalunya que exercia pacíficament el dret de vot. Les seves actuacions suposen una vulneració de drets fonamentals i de llibertats democràtiques i van transformar el que havia de ser una jornada pacífica i de convivència de la societat catalana en què tothom es pogués expressar lliurement un escenari desolador amb gran quantitat de persones ferides, danys i destrosses innecessàries i una humiliació del tot inacceptable.

Ens afegim a la condemna que realitzen tota mena d’entitats i col·lectius de tots els àmbits de la societat catalana en general i concretament a la que realitza l’Esport Català que engloba el conjunt d’entitats esportives del país.

Volen expressar també el nostre desig d’una ràpida recuperació per a totes les persones que van resultar ferides i expressar el suport a totes aquelles persones que durant el diumenge van lluitar per l’exercici de les llibertats més bàsiques dels ciutadans, tant individuals com col·lectives.

Fem una crida a expressar aquest rebuig enèrgic d’aquestes pràctiques violentes i en defensa els drets humans universals.