Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA 7/8 D’OCTUBRE

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA 7/8 D’OCTUBRE

1- El Sènior AQUAGAN descansava aquesta setmana. Fins ara du 3 partits. A fora amb 2 dels equips més potents que han portat dues derrotes i la victòria a casa davant un dels que estaran a la part baixa. Per tant, el previst. Ara preocupa que es recuperin les jugadores lesionades (Carla i Ester). Creuem dits!!!

2- El Sènior MARQUÈS ha fet el contrari que el seu germà gran. Ha perdut a casa contra un equip que encara està invicte però ha guanyat fora dos partits contra rivals de la part baixa. Aquest equip genera més expectatives que els últims anys. Diumenge una bona prova a casa. Anem-hi.

3- El Sènior DECO TEBA’S debutava diumenge contra el Mollerussa amb qui va fer la semifinal provincial la temporada anterior. Partit de no massa encert (49/39) i on es va intuir espurnes de l’equip que pot arribar a ser . El fons d’armari (12 jugadores) va ser clau en una victòria que no va ser fàcil però es va visualitzar des de l’inici.

4- El Júnior LLEIDA.NET rebia al Geieg després d’un desastrós partit la setmana passada. Diumenge va competir. Va posar actitud i cor que és el mínim que sempre s’ha d’exigir. Ara falta posar una mica més de criteri en atac i millorar molt el balanç defensiu. Ahir dos motius claus per moltes cistelles de les gironines.

5- El Júnior  CALLES ADVOCATS va ensopegar en el seu debut davant el Torrefarrera. És urgent i necessari tenir una producció ofensiva més gran. Fent 33 punts no es guanya mai!!! Aquesta temporada no serà fàcil per aquest equip. Cal afegir-hi més d’un ingredient si no es vol patir en excés. L’encert n’és un.

6- El Cadet LLEIDA.NET debutava a Terrassa. Bona victòria contra un rival inferior. La preparació i jugar les Fases van anar bé per rodar l’equip. Ara estaria bé guanyar a casa el proper partit i tenir una dinàmica positiva i de resultats que ens va mancar la temporada passada. Confiem!!!

7- El Cadet ROC ROI va debutar a Manresa davant la Joviat amb una derrota clara. L’equip tindrà una temporada difícil. Ser de primer any, la categoria que no és gens senzilla, un nombre d’efectius escàs, a més a més de les lesions, són tanques altes per superar. Podem fer-ho però!!!!

8- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS debutava aquest cap de setmana a Vallfogona. No sabíem com l’equip renovat podia respondre en el primer partit de Lliga. A més a més l’equip actuava com a visitant. Es va veure una bona versió de les jugadores i es van endur la victòria amb relativa facilitat.

9- L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL  anava fins a Vic dissabte al matí per debutar a la Lliga. No va ser gens fàcil. El rival va ser superior i no vam tenir opcions de victòria. Molt poca puntuació (32 punts) per aspirar a guanyar. Caldrà anar adaptant-nos a la categoria en breu. Aviso: serà exigent!

10- El Preinfantil EKKE de competició interterritorial debutava a Igualada. Malgrat fer un bon partit no ens vam poder emportar els punts a Lleida. Partit igualat, lluitat i força competit. Bon inici de Lliga. Llàstima que dissabte ens toca descansar en aquest grup de 5 equips.

11- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS començava  a Tremp el seu camí a la Lliga. Debut plàcid, la diferència amb el rival era massa per poder veure un partit competit. Tot matx, i al començament de temporada més, és una posta en escena interessant per anar posant oli a l’engranantge.

12- El Mini UNICARS PONENT començava a Cappont contra el Tàrrega. El rival, ja ens suposàvem que ens donaria molta guerra. Així va ser. Partit disputat, emocionant, amb molt punts (153 entre els dos equips) i  que finalment es va quedar a casa. Gran partit per començar la Lliga!!!!

13- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES feia el seu primer partit  a Bellpuig. La derrota va ser clara. Ens va costar molt trobar el camí de la cistella i trobar també l’encert quan hi arribàvem. La propera setmana tenim una oportunitat potser més propícia per poder competir millor; ens visitarà el CENG d’Artesa.

LA TROBALLA A LES XARXES !!

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com