Club Basquet Lleida > Notícies > TORNEN ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA

TORNEN ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA

A partir d’aquesta setmana tornen els tuits que, generalment, sortiran cada dimarts. El format serà molt similar a l’anterior i farem un “tuit” de cada equip que hagi jugat el cap de setmana. El canvi vindrà en què eliminem EL TUIT DE LA SETMANA. Aquest any ho substituïm per una petita secció que es titularà TROBADA A LES XARXES. Com diu el mateix títol, en aquest espai petitó exposarem coses que trobarem a les xarxes. Siguin tuits, comentaris, articles, fotos,….. que ens semblin interessants.

Com sempre, l’objectiu no és altre que fer club i que tots els que hi som puguem estar assabentats una mica de la resta dels equips en què no estiguem  directament implicats.

Firmaré com sempre cada publicació i per tant seré l’únic responsable de les frases escrites. Hi haurá vegades que ho  faré amb encert (espero). Altres, malgrat no sigui el meu desig, segur que no estic tant afortunat. Espero, malgrat tot, que us agradi i, al mateix temps, compleixi els seu objectiu. Fem club. Fem CB

Jordi Rexach