Club Basquet Lleida > Notícies > PRESENTACIÓ CB LLEIDA DIUMENGE A BARRIS NORD

PRESENTACIÓ CB LLEIDA DIUMENGE A BARRIS NORD

Aquest proper diumenge dia 22 d’Octubre sobre les 17:45 hores aproximadament, al Pavelló Municipal Barris Nord de Lleida, tindrà lloc la Presentació dels Equips del CB Lleida per la temporada 2017/2018.

Com cada any, arribat l’Octubre, arriba també la Presentació dels Equips del CB Lleida. Aquest any però, incorporem un canvi important respecte a les darreres temporades i és que canviem d’escenari. El Pavelló Municipal de Cappont se’ns ha quedat molt petit per encabir les famílies de les jugadores del Club i els problemes d’espai es feien molt evidents. Per aquest motiu, aquest any  traslladem la Presentació al Pavelló Municipal Barris Nord. S’ha hagut de fer un esforç per canviar horaris i jornades d’alguns dels equips i des d’aquestes línies volem agrair la comprensió i les facilitats que hem rebut per part d’equips rivals implicats. Moltes gràcies a tots ells!

També hi afegim un petit refrigeri i pica-pica als assistents una vegada finalitzat l’acte i fins a l’inici del partit del nostre primer equip.

El programa per passar la tarda de diumenge al pavelló Barris Nord té el següents horaris:

-A les 16:00 hores:  LLEIDA.NET CB LLEIDA-JET BLAU-SERMATEC de categoria JÚNIOR PREFERENT.

-A les 17:45 hores: PRESENTACIÓ EQUIPS CB LLEIDA

-A les 18:15 hores: Refrigeri i Pica-Pica

-A les 19:00 hores: AQUAGAN CB LLEIDA-CLUB NATACIÓ TERRASSSA A de categoria COPA CATALANA.

 

Esperem que passeu una bona tarda de bàsquet, que gaudiu de les novetats de la Presentació i que animem els nostres equips en competició. SOM-HI CB LLEIDA!!!!!!