Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA 21/22 D’OCTUBRE

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA 21/22 D’OCTUBRE

1. El Sènior AQUAGAN de Copa després de la presentació de tots els equips rebia a un rival de la seva Lliga. Una primera part força igualada donava pas a un segon quart magnífic. A la represa el CN Terrassa li costava trobar cistella i les nostres ja van posar la cinquena. 3 victòries que ens fan ser optimistes. Pel resultat i el joc. Actitud defensiva immillorable.

2. Hi ha pistes que molt cops es resisteixen més enllà inclús de la raó. Calaf és una d’elles. El Sènior MARQUÈS però va deixar enrrera la història i va vencer amb claredat. 4rt partit seguit que acaba en victòria. Feia molts anys que no estavem en aquesta situació afortunada.

3.El Sènior DECO TEBA’S la temporada passada va quedar campió provincial i sabíem que sortia com un dels favorits al títol. De moment no volen deixar malament els pronòstics: 3 de 3. Dissabte en va tenir prou amb una excel·lent defensa en la primera part per signar la victòria a Torrefarrera.

4. El Júnior LLEIDA.NET rebia al cuer: la JET de Terrassa. Uns inicis dubitatius que eren el preludi d’una superioritat a la pista: en atac i en defensa. Victòria que pràcticament ens evita el descens directe a Preferent B. Cal seguir i millorar perquè hi ha marge de millora.

5. El Júnior CALLES ADVOCATS venia d’una dolorosa derrota però va saber sobreposar-se. Partit igualat que es va decidir cap al final. Victòria justa i necessària que fa canviar la prespectiva i veure el futur amb una mica més d’optimisme.

6. El Cadet LLEIDANET viatjava per 3r cap de setmana consecutiu i, un altra cop, obtenia una victòria clara. Vindran equips més dificils però de moment la trajectòria és immaculada. Ara ja tenim ganes de que juguin com a locals i gaudir d’una victòria en “directe”.

7. El Cadet ROC ROI portava dues derrotes clares. Dissabte, vam millorar en tot i, malgrat que també vam perdre, les sensacions van ser diferents. Una llàstima que s’escapés un partit en què vam tenir opcions. Ens hagués anat bé. Persistirem.

8. El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS visitava Balaguer, possiblement la pista més difícil. Sobretot la diferència física va marcar un paràmetre insalvable per les nostres. Derrota clara. La setmana vinent descans i el proper partit a Agramunt. Segur que tenim opcions de victòria.

9. L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL té un grup força difícil i, possibiblement, per damunt de les seves prestacions. Dissabte rebia a una Salle de Reus, l’equip tarragoni va ser superior des del principi de manera clara. Cal seguir per millorar.

10. El Preinfantil EKKE de nivell A2 rebia a Agnès Gregori al Xamba de Vilafranca. Partit d’alt ritme on vam anar sempre per davant en un marge al voltant dels 10 punts. En l’últim quart però una embranzida de les visitants ens van donar un ensurt. Afortunadament vam confirmar la victòria.

11. El Preinfantil EKKE provincial jugava el seu 1r partit fora de casa. Després del partit no massa bo de la setmana passada, a Tàrrega ja es va començar a veure coses més positives i es van endur un partit no exent de patiment.

12. Havia derbi casolà entre els Minis LUÍS LAX AUTOCARS I UNICARS PONENT. Mai són fàcils aquests partits. Va ser un partit trabat, molt lluitat per totes i amb emocions potser amagades. La superioritat física de les noies LAX va ser, segurament, determinant.

13. El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES que havia tastat el gust de la victòria la setmana passada, no va poder amb la superioritat de l’Agramunt durant tot el partit. Es van aixecar ben d’hora, ben d’hora el diumenge. No els hi va anar bé.

14. Debut en competició del Premini davant el Cervera. Els primers partits de preminis són sempre, amb carinyo, una mica caos. Les nenes estan excitades i encara no entenen accions que passen durant el partit. Tot normal i que hem vist mil cops. Una mica de paciència. Ordenarem el caos!

LA TROBALLA A LES XARXES
Avui no podia ser una altra: 170/180 jugadores, 20/25 tècnics, 15 equips de competició i l’escola, les veteranes i l’equip inclusiu,….. això ja és una gran moguda!!!!

 

 

Foto: Carles Sallan

 

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com