Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 28/29 D’OCTUBRE

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 28/29 D’OCTUBRE

1. En un partit un tant espès el Sènior AQUAGAN ho resolia en un inici de 3r quart on hem agafat un marge que ha estat suficient. 4 victòries són una xifra que haguéssim signat amb ulls tancats abans de començar la Lliga. Ara venen 2 partits que poden marcar la classificació d’aquesta 1a Fase.
2. També el Sènior MARQUÈS tenia un inici bastant dubitatiu i de no massa encert (27 punts a la mitja part). També ho resolia en un 3r on ha estat superior i pràcticament enterrava l’opció de victòria de les barcelonines. Cinquena seguida que ens col.locarà en una molt bona posició.
3.El Sènior TEBA’S DECORACIÓ jugava curiosament divendres i dissabte contra els 2 equips de Vallfogona. Divendres a Cappont contra el que estava imbatut i ho resolia amb eficàcia (+14). Dissabte a fora també ho resolia sense excessius problemes (+16). Ja som líders en solitari!!
4. El Júnior LLEIDA NET jugava una primera part espantat i amb el braç encongit pel nivell del rival. El Sant Adrià lider intractable ens passava per sobre. A la segona, quan vam jugar més com sabem, fèiem uns millors parcials. Mai es pot jugar amb por!!
5. El Júnior CALLES ADVOCATS feia una 1a part magnífica, especialment a nivell defensiu (17/23). A la segona però hem estat molt més tobes i el rival ens ha superat amb un parcial suficientment gran que ens ha deixat sense opcions bastants minuts abans del final.
6. El Cadet LLEIDA.NET després de 3 jornades amb victòria com a visitant, s’estrenava a casa contra el Barça. Partit ofensivament bo (90 punts) però millorable en defensa (75 punts encaixats). Contem els partits per victòries. Ara hem d’estar encara millor, ve una part de calendari més difícil.
7. El Cadet ROC ROI es desplaçava a Terrassa on el conjunt local va ser força superior. No vam tenir opcions. Dos quarts on vam fer coses interessants i vam competir. Dos quarts on no vam fer el que tocava i el vaixell naufragava.
8. El Cerdanyola, líder imbatut, va ser un rival molt superior a l’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL. Vam fer molts pocs punts i ens va faltar caràcter després dels 2 primers quarts on vam estar força bé. Per aquí és per on hem de començar.
9. El Preinfantil EKKE A de l’A1 Catalana anava a jugar a Sant Feliu contra el Barça. Elles encara no havien saludat la victòria. Dissabte tampoc. La primera part ja vam agafar una renda suficient (21/35) per jugar amb certa tranquil·litat. A la segona vam confirmar una victòria que ens situa segones de grup.
10. El Preinfantil EKKE B Territorial rebia a un Binèfar que es presentava sol amb 7 jugadores. La superioritat nostra va ser des del principi fins al final. El diumenge un repte contra l’equip que va empatat amb nosaltres a la classificació: el Torà. Som-hi!!
11. El Mini LUÍS LAX AUTOCARS patia la 1a derrota de la temporada. Potser no l’esperàvem però el Tàrrega va fer un partit força bo. Nosaltres, sobretot, a la segona part no vam estar massa inspirades. Aquest grup promet. Quatre equips (dos nostres) on tots poden guanyar a tots.
12. El Mini UNICARS PONENT es sobreposava de les dues derrotes seguides. El Vedruna de Balaguer no va ser rival per un equip que va millorar coses respecte a altres partits. Queda un partit per acabar la 1a volta i, en principi, hauria de sumar la tercera en cinc partits.
13. El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES anava a Fraga. I en el mateix partit va ensenyar dues cares. Mal principi on les fragatines van agafar una renda de punts una mica gran i una molt bona segona part. Ens va faltar regularitat.
14. El Premini, que debutava el cap de setmana passat amb derrota, podia provar el gust de la victòria en el seu desplaçament a Tàrrega. Sempre va bé, per l’autoestima, per la motivació,…. guanyar partits malgrat, és obvi, no és el més important.
15. Les nenes de l’Escola, així com les preminis, tenien la seva 1a Trobada. Va ser a Binèfar i la il.lusió de totes les nenes per jugar (moltes per 1r cop) era immensa. El primer que toca, i es va fer evident al poble de la Franja, és que el primer que cal distinguir són les dues fases: atac i defensa.

LA TROBADA DE LES XARXES

Un tuit de John Cotton dedicat especialment als coaches: “SI TE ATREVES A ENSEÑAR, NO DEJES DE APRENDER”

Jordi Rexach
jordirex@hotmail.com