Club Basquet Lleida > Notícies > GALA CAMPIONS “MUNDO DEPORTIVO”

GALA CAMPIONS “MUNDO DEPORTIVO”

 

El passat divendres dia 27 d’octubre, Mundo Deportivo va retre homenatge als clubs catalans que es van proclamar campions la passada temporada  en el XXXIV Trofeu Campions que es celebrà a l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I de Barcelona. Els  271 equips que van acabar la temporada 2016-2017 essent els campions de les seves respectives lligues o aconseguint l’ascens de categoria, tant a nivell absolut com juvenil o sènior, van rebre el merescut  guardó al seu treball i esforç.

 El CB LLEIDA hi va anar a rebre el trofeu per l’ascens a Copa Catalunya del nostre equip Sènior AQUAGAN que va fer una molt bona temporada 2016-17. Trofeu que es va lluirar a l’equip a l’inici del partit d’aquest diumenge 29 a Barris Nord.
Us facilitem unes imatges