Club Basquet Lleida > Notícies > PRESENTACIÓ CB LLEIDA

PRESENTACIÓ CB LLEIDA

Ahir diumenge 22 d’octubre va tenir lloc la Presentació del CB Lleida al Pavelló Municipal Barris Nord . Aquesta vegada amb la novetat del canvi de pista per poder encabir la família del CB Lleida, ja que el Pavelló Municipal de Cappont se’ns queda petit.

La tarda va començar amb el partit del LLEIDA.NET Júnior Preferent envers el JET Blau-Sermatec que es va saldar amb una còmoda victòria per 58 a 32.

Posteriorment, els 18 equips, els entrenadors/es i Directors Tècnics de que disposa el CB Lleida van saltar a la pista per presentar-se davant autoritats, patrocinadors, afició, família i amics. Parlaments, agraïments i foto de record per donar pas a un petit refrigeri i pica-pica mentre esperàvem el segon partit de la tarda.

L’AQUAGAN de Copa Catalana s’enfrontava al CN Terrassa A i també es va poder veure una nova victòria del nostre equip per un marcador de 69 a 41.

Així doncs, tarda de bàsquet al màxim nivell amb bones victòries i amb la trobada de bona part de la massa social del Club per iniciar la nova temporada 2017/2018 que esperem que sigui profitosa pels nostres equips, que ens respectin les lesions, sobretot, i que gaudim del nostre esport aprenent cada dia una mica més.

SOM-HI CB LLEIDA!!!!!