Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 4/5 DE NOVEMBRE

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 4/5 DE NOVEMBRE

1. El Sènior AQUAGAN visitava la difícil pista de l’Almeda. No començàvem bé. Poc a poc ens anàvem posant al partit i eixugant la diferència. A l’últim quart vam arribar a posar-nos davant, dos triples finals de les locals ens van ensorrar. Bon partit malgrat les baixes. Diumenge partit important a Barris. Feu suport a l’equip!!
2. El Sènior MARQUÈS en bona ratxa visitava un dels cuers. Un xic precipitades en atac i una mica febles en defensa. Malgrat tot, victòria que ens fa estar a les posicions privilegiades. L’equip encara ha de crèixer més però de moment… 6 victòries seguides!!!
3. El Sènior DECO TEBA’S anava a Tàrrega. Es tenia respecte per un equip que era dels perseguidors. Al partit però la nostra superioritat es va fer manifesta però no de forma clara. Les sensacions no van acabar de ser bones perquè els últims 20′ no vam estar al nivell desitjable.
4. El Júnior LLEIDA.NET visitava una rival difícil però assequible: el Barça. Tot el partit per darrera però amb opcions (30/18 mitja part). A 5′ pel final ens vam posar a 4 i vam somniar amb la victòria. En els últims minuts però, ens vam quedar amb la mel als llavis. Potser si ens ho acabéssim de creure….
5. El Júnior CALLES ADVOCATS rebia un Basquet Neus que encara no havia trobat la victòria. Malgrat això, o potser per això, va tenir més ganes i actitud per aconseguir-la. Quan dos equips estan igualats, el que hi posa més acostuma a endur-se el premi.
6. El Cadet LLEIDA.NET visitava Sant Quirze que ocupava una part mitja alta de la taula. Les locals van anar exactament per davant en el marcador 39′ i 23″. Però aquest cop la truita es va girar en els últims segons. Continuem invictes. Dissabte però va haver estones força dolentes de joc.
7. El Cadet ROC ROI rebia a Cappont un líder poderós i potent. El resultat va ser clar per les de Cerdanyola però nosaltres vam veure millora substancial en l’aspecte defensiu de l’equip. Això és important. La cistella encara ens costa trobar-la.
8. El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS visitava el poble dels torrons de l’Urgell. Es preveia un partit igualat. La primera part va ser nostra i dominàvem lleugerament el marcador. La segona meitat però vam posar-nos la disfressa de l’apatia i vam llençar tot el treball. Cal més regularitat!
9. L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL continua patint en un grup on els rivals són superiors. Dissabte però, creiem que es va fer un pas endavant i va ser el primer partit amb bona actitud i intensitat. Aquest és el camí a seguir. A la segona Fase, amb equips més del nostre nivell, hem de demostrar el què hem après.
10. El Preinfantil EKKE A rebia al Viladecans. Una victòria per seguir segones a la classificació i guanyar amb relativa facilitat. Bon partit en general i destacar més regularitat al llarg de tots els minuts en referència a altres partits. També cal destacar que totes les jugadores van fer una aportació significativa. Anem pel bon camí. Ara ens venen consecutivament els dos rivals que ens proposaran més dificultats,. Els superarem?
11. El Preinfantil EKKE B provincial anava a Torà amb el que estaven empatats amb nombre de victòries. Van aconseguir vèncer i es posen segones en la classificació. Cada cop aixequem més el cap i , en conseqüència, podem circular millor la pilota i jugar més amb passades. Millorant!
12. El Mini LUÍS LAX AUTOCARS visitava el camp del líder: el Sedis. Durant bona part del partit vam anar per davant en el marcador. La part final del matx però ha estat millor per part de les locals i això els hi ha donat el partit per 6 punts de diferència.
13. El Mini UNICARS PONENT rebia un equip clarament inferior. Malgrat això, cal remarcar la seva lluita encomiable. Les nostres han fet un molt bon partit, amb bon ritme que ens ha portat a una victòria fàcil per la diferència de nivell. Es comencen a veure coses del treball que es fa durant la setmana.
14. El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES rebia al Balaguer que era superior i ho va demostrar a la pista. Malgrat això, l’equip va competir molt bé i cal estar contents del partit de les jugadores. Sabem que ens costarà guanyar però ara és moment sobretot per aprendre.

TROBADA A LES XARXES

DARRERA HI HA, SEGUR!!!, UNS NENS BOJOS PEL BÀSQUET

Jordi Rexach
jordirex@hotmail.com