Club Basquet Lleida > Notícies > Vaga del 8 de Novembre i conseqüències

Vaga del 8 de Novembre i conseqüències

El CB LLEIDA respecta el dret de caràcter fonamental, article 37.2 de la Constitució, per el qual els treballadors/es tenen dret a fer vaga.
Aquest mateix matí se’ns ha comunicat que els pavellons de Barris Nord, Cappont i Ronda estan tancats. Per aquest motiu i l’esmentat en el paràgraf anterior, és impossible realitzar TOTS els entrenaments programats per avui. És a dir, TOTS QUEDEN SUSPESOS.
En referència als partits del cap de setmana (posant especialment èmfasi als que es disputen a Barcelona), la Federació Catalana de Bàsquet ha fet un comunicat per planificar millor si s’ajornen partits. A hores d’ara a nosaltres no ens afecta, no s’ha ajornat cap partit. Malgrat això la Federació ha donat plaç fins divendres a les 17h. Per tant, no sabem si ens pot arribar a afectar a algun equip.
És possible que hagi partits que s’ajornin de dissabte a diumenge i, segons la quantitat, podria ser que diumenge, per manca de taules i àrbitres suficients, no es pogués jugar algun partit.
És per aquests motius que us preguem esteu atents al grups de whatssap de cada equip i us mantindrem informats segons vagin succeint els esdeveniments.
Gràcies.