Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 11/12 DE NOVEMBRE

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 11/12 DE NOVEMBRE

1. El Sènior AQUAGAN rebia a la JET de Terrassa, amb el qual estàvem empatats, en un duel que acabava la 1a volta. Partit amb poc encert ofensiu que sempre hem dominat en el marcador sense poder marxar còmodament. Al final victòria que ens situa en una bona posició en la taula.

2. El Sènior MARQUÈS tenia derbi contra el Torrefarrera. Bona sortida de partit en el que hem agafat una diferència que hem anat conservant al voltant dels 4 al 10 punts durant tot el partit. El coneixement mutu, i la seva incidència en el partit, s’ha decantat pert part del coach local.

3. El Sènior DECO TEBA’S rebia al Bell-lloc de la part baixa de la classificació. El guió no va diferir del que tothom havia predit. Superioritat nostra durant tot el partit que va convertir-se en un camí planer cap a la victòria. Setmana vinent un repte que la temporada anterior no vam poder aconseguir: la COPA. Som-hi!!!

4. El Júnior LLEIDA.NET rebia al Segle XXI. L’objectiu era esborrar la imatge del partit d’anada on ens van atropellar i on no vam “jugar”. Diumenge vam fer molt bon partit durant 30′. Vam competir força. Derrota esperada amb sensacions dolces.

5. Els Cadets LLEIDA.NET i ROC ROI s’enfrontaven divendres en partit de Lliga (han quedat enquadrades al mateix grup interterritorial). Com era de preveure, les de LLEIDA.NET (la majoria de 2n any) guanyaven a les seves companyes més petites. Aquestes van fent passes de millora i les “grans” ,invictes, ara els hi toca un tram de curves al calendari. A veure com evolucionen tots dos.

6. El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS rebia al Ceng d’Artesa. Havia esperances perquè era un equip que nada prop en la classificació. El partit però va ser dominat per les visitants i, malgrat les nostres no es van allunyar massa, no vam poder lluitar per la victòria en els últims minuts.

7. L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL viatjava dissabte matí cap a Sant Feliu per enfrontar-se al Barça. Ja sabíem que eren superiors i sabíem que no teniem opcions. El que desconeixíem era si les nostres competirien i farien un pas més. Ho van fer!!! Millor actitud i lluita. Cal seguir la progressió.

8. El Preinfantil EKKE d’Interterritorial viatjava a Vilafranca per enfrontar-se al Xamba. Aquí havíem guanyat. Dissabte però les nostres es van deixar el gen competitiu a l’autocar. Les locals ens van superar amb certa facilitat. No vam estar. Conseqüència: derrota. Recordeu-ho cada cop que salteu a la pista.

9. El Mini LUÍS LAX AUTOCARS després de la derrota dolorosa del diumenge passat a La Seu rebia  un Tremp que va servir de bàlsam. Victòria molt plàcida contra un equip que hi va posar voluntat però que a hores d’ara és força inferior.

10. El Mini UNICARS PONENT es trobava un Tàrrega que aquí havíem guanyat però mostrava signes de millora evidents les últimes setmanes. Dissabte van ser superiors i van emportar-se el partit de manera clara. Ser de primer any, és una pedra massa gran a la motxilla quan et trobes equips amb cert nivell basquetbolístic. Lògic.

11. El Bellpuig, equip capdavanter, tenia una superioritat física tan gran que era difícil competir per les Mini de l’AXIS FISIOTERAPEUTES. No obstant, les noies van intentar-ho. Dissabte vinent sí, tenim un partit que jugarem entre equips d’un similar nivell a Artesa. Vinga noies!! A per la segona!!

12. L’Escola i Preminis van anar a Calaf a la seva 2a Trobada. Les 4 de l’escola (Elisenda,Noa,Daniela i Gemma) han jugat dos partits i les podríem qualificar d’incansables!!! Al segon partit, quan s’han tret la timidesa i la son, s’ha vist una millora significativa, sobretot en defensa. La benjamina del club, la Gemma amb 4 anys fets aquest 2017, ha fet els seus primers partits!!!

TROBADA A LES XARXES

D’un article de reflexions llarg i força interessant, que cal llegir-lo amb certa calma (hi ha reflexions pels pares/mares, entrenadors,…). He tret un pergunta pels entrenadors i una reflexió per fer un tastet.

La pregunta pels entrenadors:
Una fora claríssima es produeix davant de tu i l’àrbitre no l’ha vist. Estàs disposat a dir-li la veritat encara que et perjudiqui i t’estiguis jugant el partit?

La reflexió
El llenguatge és fonamental. No els diguis què han de fer, assenyala camins, tot i que triïn l’incorrecte moltes vegades, perquè al final recordin tots els camins. No els diguis passa, digues-los aixeca el cap, no els diguis tira, digues-los que mirin.

Aquí us deixo el link, per si voleu llegir l’article sencer:

http://www.territoribc.com/index.php/articleteca/10-articleteca/19-reflexions-sobre-el-basquet-base

Jordi Rexach
jordirex@hotmail.com