Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 18/19 DE NOVEMBRE

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 18/19 DE NOVEMBRE

1. Venia el Geieg gironí com un dels grans de la categoria a enfrontar-se al Sènior AQUAGAN. A Girona, al primer partit de lliga, havíem caigut de 18. L’equip demostra que és sòlid, compacte i capaç de lluitar de tu a tu contra tots els del grup. Partit que ha estat lleugerament nostre al 1r quart, seu el segon i part del 3r. Aleshores ha vingut un parcial de 17/0 des del minut 8 del 3r fins a falta de 6 minuts. Decisiu!!!!. Això sí , la tranquil·litat només ha vingut amb el xiulet final. Seguim en 4a posició d’aquesta 1a Fase. En cas d’acabar així tindríem la permanència assegurada i l’èxit aconseguit.
2. Després de la victòria sobre el Torrefarrera, el Sènior MARQUÈS visitava un camp que ja s’augurava complicat. Va ser complicat, la duresa de les locals ens va complicar molt les coses. Una millor segona part ens va dur a la vuitena victòria en 9 partits. Fantàstic. Diumenge partit d’alçada!!!!! Ens visita el Castellbisbal que també només porta una derrota. Ah!!!! i ja no queden equips invictes.
3. El Sènior DECO TEBA’S jugava la semifinal de Copa. El Tàrrega era un equip inferior però amb potencial suficient per donar-nos un ensurt. El partit però només va tenir un color. A partir d’una defensa excel·lent es va construir una victòria plàcida. El rival no va arribar a 30 punts!!! Diumenge a la Final contra el Vallfogona vam tenir un inici fluix. Vam anar a remolc la majoria de partit. Una molt bona segona part, una mica de fortuna i tenir més fons d’armari van ser determinants. LA COPA ÉS NOSTRA!!!!
4. El Júnior matinava diumenge per desplaçar-se a Girona a un camp inaccessible . L’equip va fer un molt bon primer quart. Després alguns problemes físics, la categoria del rival i una baixada en alguns moments van determinar un marcador de menys 20. L’equip ja ha agafat certa regularitat de joc. D’aquí dues setmanes tenim un duel clau per la classificació final.
5. El Júnior CALLES ADVOCATS rebia a Cappont a un dels millors equips de la categoria. Un començament esperançador en quant a actitud ens va fer estar al partit durant el primer quart. El desencert notable en el la finalització ens va acompanyar durant tot el partit i poc a poc ens vam anar apagant en tot els aspectes. Derrota clara.
6. El Cadet LLEIDA.NET, invicte, jugava al camp d’un dels forts de la categoria:la Joviat de Manresa. Després de dominar durant 15 minuts, les locals van regnar la majoria de partit. Un minut i mig final d’autèntica bogeria ens va regalar un triomf de valor superlatiu. Diumenge a les 16:00 h., partit estrella a Cappont!!!! Nosaltres cap derrota i el rival 1. Ganes de veure’l.
7. El Cadel LUÍS LAX AUTOCARS anava amb pocs efectius a Vallfogona. I quan venen mal dades sempre fa presència la Llei de Murphy, 2 lesionades i dos expulsades van ser el detonant definitiu. A banda, la concreció cara a cistella va ser massa pobra.
8. L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL rebia el Femení Osona. Malgrat la superioritat mostrada en el partit d’anada, es tenien certes esperances per la millora de l’equip en els últims partits. Vam arribar a estar molt a prop fins al sisè període. Després, inexplicablement, vam ser un castell ensorrat de tres en vuit amb folre. Falta regularitat durant un partit sencer.
9. El Preinfantil EKKE A rebia al líder Viladecans. Era un rival de nivell però no lluny si nosaltres donàvem les millors prestacions. Elles, sense demostrar cap superioritat tàctica ni tècnica ni física, van posar en evidència el que sabem: a igualtat de recursos guanya el que lluita més per fer-ho.
10. El Mini LUÍS LAX AUTOCARS matinava per anar dissabte al matí a Balaguer. El Vedruna, ja sabíem, no va presentar quasi dificultats. El fred però va ser un rival molt incòmode per fer un partit a primera hora del matí a l’aire lliure. De tremolí llarguíssim!!!
11. El Sedis venia imbatut. EL Mini UNICARS PONENT venia d’una derrota clara. Dissabte però va ser un partit com tots els que disputen aquests dos equips que ja és un “clàssic”. Entretingut, igualat, emocionant,…. i la victòria es va quedar a casa nostra!!! Bé!! Dissabte derbi amb LUÍS LAX AUTOCARS.
12. Ja comentàvem aquí que el Mini AXIS FISIOTERAPEUTES tenia una oportunitat d’aconseguir la 2a victòria a Artesa. I ho va fer!! I de manera clara!! I amb molt bon ritme durant tot el partit!! I, en resum, un molt bon partit!!! Bravo!!!
13. El Premini s’enfrontava a un dels equips “cocos” de la Lliga: el CN Tàrrega. Les visitants van demostrar la seva superioritat i el marcador així ho va reflectir al final del partit. Per les nostres és el primer any que juguen i cal anar fent passes progressives per arribar on volem.

TROBADA A LES XARXES

A Croàcia el bàsquet és sagrat. Es fa el que sigui per jugar.  Que no hi cap una pista amb el terreny que tenim? Doncs adaptem la pista!!!! Quin problema hi ha?

Dubrovnic? Per passar-se un dies!!!!

Jordi Rexach
jordirex@hotmail.com