Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 25/26 DE NOVEMBRE.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 25/26 DE NOVEMBRE.

1- El Sènior AQUAGAN tenia un d’aquells partits trampa que tanta por fan als entrenadors. El rival és un equip per davall teu a la classificació, equip que a casa vas guanyar amb relativa facilitat, equip inferior a tu. Tanmateix saps que la seva pista no és gens fàcil, saps que costa força mentalitzar a les jugadores, saps que és fàcil que tinguin cert aire de suficiència que pot ser fatal, saps que al contrari li van molt aquells punts. I just a la fusta: al partit sempre per darrera al marcador. A prop però sense l’encert suficient. Derrota. Dissabte el líder a casa amb la companyia de la tv. Hem de fer ambient!!!! Hem de fer club!!!!

2- Partit que el Sènior MARQUÈS arribava després de 9 victòries consecutives. Venia el Castellbisbal que sumava les mateixes derrotes (1). Així doncs dos capdavanters cara a cara. I diumenge, les nostres no van tenir el dia davant un rival que es va mostrar complert, intens, compacte i amb força encert des de la línia de 3 punts. Les vegades que ens apropàvem al marcador i començàvem a somiar, les visitants et despertaven de sobte i sense carinyo. Derrota clara. A seguir, estem fent una temporada magnífica. Per cert, doble Jornada aquest cap de setmana, dissabte guanyàvem.

3- I el Sènior DECO TEBA’S de moment no falla. Alternant moments brillants (1r quart), amb moments on l’encert s’amaga en el més inhòspit amagatall (2n i 3r). Victòria davant un Torrefarrera que no va deixar de lluitar i que va arribar a empatar al 3r quart. Però ni en qualitat ni en quantitat de jugadores avui en dia pot lluitar contra aquest líder que no sap que és la derrota i  que, això sí, li costa tenir un partit sense ser passatger d’una muntanya rusa.

4- El Júnior CALLES ADVOCATS anava al camp de l’invicte Joventut de Badalona. L’hora també era com desagradable (dissabte es va haver de matinar!!), el partit anterior ens havien passat quasi per sobre,…… els condicionants van marcar!. A mes a més, no vam tenir ganes de lluitar per competir, per tenir una derrota que no fos d’aquelles que fan mal als ulls de tothom i al cor dels que tenim gen competitiu.

5- El Cadet LLEIDA.NET (0 derrotes) rebia al CN Sabadell (1 derrota). Duel que es preveia igualat, interessant, intens, emocionant. Duel que s’havia escalfat una mica “a lo tonto” a les xarxes socials. Primera part amb un guió previst fil per randa. Bon joc, igualat,….. I va arribar el 3r quart!!!! I la vareta màgica ens va tocar!!!!! Brillant, brillant,brillant. Sublim 3r quart!!!! En encert , en lluita, en presa de decisions, en defensa, en atac,…… I vam marxar al marcador de forma definitiva per acabar més enllà dels 20 punts. Pares, entrenadors, i jugadores…. feliç sol de veure les  vostres cares en acabar el partit.

6- El Cadet ROC ROI anava fins a Terrassa per enfrontar-se a la Jet. Esperàvem competir millor en una categoria que ens està costant molt i és dura per un equip de 1r any. Ens ha faltat duresa defensiva i un balanç defensiu per neutralitzar els contraatacs locals. És un any d’aprenentatge clar i que ara sumem experiències perquè doni els seus fruits la temporada vinent.

7- A Tarragona anava el OPEL LLEIDAMÒBIL Infantil per enfrontar-se a un rival de mitja taula. Derrota clara després d’una primera part molt bona on vam jugar de tu a tu. La segona part hi va faltar molt de caràcter i actitud que sí vam tenir a la primera. El resultat així ho va reflectir. És difícil treure aquesta doble cara que pràcticament tenim cada partit. Necessitem un partit complert!!

8- El Preinfantil EKKE B rebia al líder invicte, Maristes. A casa de les col·legiales no vam tenir opcions (-29). Diumenge però vam lluitar fins l’últim moment, vam tenir-ho a tocar ….. i els detalls finalment van decantar la balança per les visitants. Malgrat la derrota, bon partit i es comença a veure una progressió significativa en el joc de l’equip. En aquesta doble jornada vam sumar una victòria contra el Tàrrega  que ens situa en 2a posició del grup.

9- “Derbi” casolà entre els Minis LUÍS LAX AUTOCARS i UNICARS PONENT. A la 1a volta les primeres es van endur el matx, en aquesta ocasió es va girar la truita. Unicars Ponent s’enduia el partit. Ara l’objectiu de tots dos és arribar a la final provincial. La lluita està entre ells i el CN Tàrrega, doncs el Sedis porta un avantatge que sembla insalvable. Desitgem que un dels dos ho aconsegueixi!! No serà fàcil!!

10- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES jugava contra un dels punters: el BAC d’Agramunt. Sabíem que no teníem opcions per la superioritat del rival. La millora de l’equip respecte a la 1a volta està sent una constant en cada partit i això ens omple de satisfacció. L’equip està creixent. Diumenge un partit amb força opcions: la Penya Fragatina. Allà vam perdre de poc. Guanyarem a casa??

11-  A la Trobada de Seròs vam juntar a les nenes de l’Escola i les de Premini. Aquestes últimes han fet una passa endavant i van tenir accions de joc que ens van sorprendre. Les d’Escola, malgrat jugar amb nenes més grans, van adaptar-se bé i van defensar com autèntiques lleones, participant activament en el joc.

TROBADA A LES XARXES

Molts cops hi ha certa confrontació d’opnions quan es parla de la competitivitat, de la diversió, de la formació, de l’aprenentatge,…. i la gestió de tot plegat. M’ha agradat aquest tuit que crec posa al seu lloc algunes coses.

         Discrepo de quién defiende que el deporte de base sólo debe ser divertido. El deporte debe divertir pero también es esfuerzo, respeto, compromiso, solidaridad… Eso a veces no es divertido pero sí es formativo. ¿Qué sentido tiene hurtar al deporte su carácter  formativo?

        Juan Garcia

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com