Club Basquet Lleida > Notícies > L’AQUAGAN CB LLEIDA TELEVISAT PER LA XARXA DE TELEVISIONS LOCALS DE CATALUNYA

L’AQUAGAN CB LLEIDA TELEVISAT PER LA XARXA DE TELEVISIONS LOCALS DE CATALUNYA

 

Aquesta tarda, 02/12/2017 a les 18:05 hores, al Pavelló Municipal Barris Nord de Lleida, es disputa la jornada 12ena del Campionat de Copa Catalunya que enfronta els equips AQUAGAN CBLLEIDA i el CBF CERDANYOLA.

Es tracta d’un partit especial dins de la Lliga ja que aquest partit serà retransmès per La Xarxa de televisions locals de Catalunya (Canal 159 de Movistar +, les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com). La retransmisió per televisió d’un partit de bàsquet, de bàsquet femení, i concretament del nostre equip suposa una difusió importantíssima del nostre Club.

Tenim programat també com a avançada el partit a les 16:00 hores de categoria Júnior Preferent LLEIDA.NET CB LLEIDA-C.E.J. L’HOSPITALET A.

A més, coincidint amb la jornada GRAN RECAPTE D’ALIMENTS DEL BANC D’ALIMENTS per aquests 1 i 2 de desembre, el CB LLEIDA es vol afegir a la iniciativa de recollida d’aliments i fa una crida a tots els aficionats i membres del Club a portar aliments aquesta tarda (llet, llegums cuites, conserves, oli…). Ajudem a superar el rècord de l’any passat i demostrem la nostra solidaritat.

Per tots aquest motius us convidem a passar una bona tarda de bàsquet a Barris Nord, animar els nostres equips, gaudir de l’espectacle i ser solidaris.

SOM-HI CB LLEIDA!!!!!!!!