Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 2/3 DE DESEMBRE

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 2/3 DE DESEMBRE

1- El Sènior AQUAGAN rebia al líder Cerdanyola. Aquest era clarament favorit i va manar durant tot el partit sense poder sentenciar-lo. A poc pel final però l’Aquagan es va apropar molt i ens va donar dret a somiar. Al final derrota honrosa davant la TV i un públic que va gaudir força.

2- Molt difícil el desplaçament del Sènior MARQUÈS davant un equip, com ell, que tan sol havia perdut dos partits. Elles han fet alternatives defensives i nosaltres hem defensat prou bé la majoria del partit. En aquest duel hem estat superiors i hem aconseguit una petita renda decisiva en el tram final. Molt bé. Seguim molt a dalt.

3- El Sènior DECO TEBA’S que encara no sabia el que era perdre tenia una difícil visita a Mollerussa. I la veritat és que va fer un partit dolent, poc semblant als que havia fet fins ara. Un atac amb molt poca producció ofensiva, no vam arribar als 40 punts, va ser determinant. Millor ara que més endavant.

4- El Júnior LLEIDA.NET tenia doble jornada. El del diumenge era inabordable però no així el de dissabte contra l’Hospitalet. Allí havíem guanyat de 10 i ens jugàvem quedar 6enes o 7enes i un , teòricament millor encreuament. I possiblement vam fer el pitjor partit de la temporada. Derrota i bàsquet average perdut.

5- El Júnior CALLES ADVOCATS no troba el camí. Dissabte tenia a casa un rival assequible, un tercer quart horrorós amb un parcial nefast tirava per terra totes les esperances de guanyar el partit. Cal seguir lluitant i treballant per sortir d’aquesta dinàmica de resultats dolents. Confiem.

6- El Cadet LLEIDA.NET continua al seu rotllo. Només sap, de moment, guanyar. La pista del Granollers no era de les més fàcils, el fred era espantós però l’equip no va tremolar i va ser superior pràcticament tot el partit. Victòria per seguir al més amunt de la classificació.

7- El Cadet ROC ROI rebia al Sant Nicolau que anava un lloc per damunt nostre. Esperàvem el partit amb molta il·lusió i ganes. El partit va ser molt igualat però potser per malastrugança, potser per no tenir una mica més d’encert en moments puntuals, potser per atzar,…. la veritat és que derrota per dos. Quina llàstima!

8- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS jugava contra el Balàfia. Al partit de la primera volta la derrota va ser de 39. Dissabte però l’equip, amb una bona ajuda de les preinfantils va plantar cara i va fer un bon partit. Derrota però per molt menys marge.

9-L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL va fer un 1r quart fluix. Tot el que va venir després va estar molt bé i podem dir que van fer el millor partit de la temporada. És veritat que en atac es va jugar bé i amb criteri però no vam saber trobar l’encert necessari per completar el que vam generar.

10- El Preinfantil EKKE A rebia al Barça. Partit on els desencerts han estat una constant per les dues bandes. La diferència ha estat que la nostra defensa ha funcionat un xic millor que la seva i això ens ha donat una victòria esperada.

11- Ja vam comentar la setmana passada que aquest equip, el Preinfantil EKKE B provincial, ha donat un pas endavant. Ahir, malgrat el rival era senzill, van fer un partit bastant complert. L’equip s’ha instal·lat en una segona posició ben merescuda . Volem però que l’equip continuï creixent.

12-El Mini LUÍS LAX AUTOCARS anava a Tàrrega a jugar contra un equip que estava igualat en la classificació. La derrota significava apartar-se definitivament de la possibilitat de jugar la final provincial. I va ser un partit igualat, una segona part força bona però insuficient per guanyar. Derrota de molt poc i adéu a la final.

13-El Mini UNICARS PONENT s’enfrontava al Vedruna de Balaguer. Ja sabíem que seria un partit sense massa història per la diferència de nivell. Vam superar els 100 punts i això sempre és un fet significatiu. Ara cal esperar l’última jornada però és molt i molt improbable aconseguir la 2a plaça que regala poder jugar la final. Possiblement el bàsquet average ens deixarà fora.

14- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES també és dels equips que han evolucionat favorablement. Rebia a les noies de Fraga que allà ens havien guanyat. Diumenge a Cappont l’equip no va tenir compassió. Va sortir des del principi amb molt bona actitud que va durar tot el partit. Victòria de 27!!! Cal felicitar-les.

15- El Premini anava a Mollerussa i aconseguia la 2a victòria de la temporada. D’aquesta manera igualava el balanç de resultats (2/2). És el primer any que competeixen i encara estan en una fase on a cada partit passa alguna cosa nova. Acumulant experiències d’aprenentatge.

TROBADA A LES XARXES

Dos tuits que podrien fusionar-se en un i que podria explicar algunes coses.

“Un entrenador et pot ajudar amb les teves errades però ningú et pot ajudar amb les teves excuses” Buzz Williams

“Les queixes són el primer llenguatge de la derrota” F. Grane

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com