Club Basquet Lleida > Notícies > EL CB LLEIDA A LA PREMSA (02-12-17)

EL CB LLEIDA A LA PREMSA (02-12-17)

Aquesta setmana  la premsa local ha destacat diferents notícies  del CB LLEIDA:

El diari La Mañana dijous en la secció d’esports va destacar el partit que va enfrontar els dos equips capdavanters en la classificació pre infantil, el  Pre infantil B EKKE CBLLEIDA  i el Maristes aixi com la signatura del conveni amb el gimnàs TREVOL per una nova temporada.

Dissabte al suplement Esport Base de Segre es destacava una nova victòria del Sènior DECO TEBA’S que el converteix en líder de la lliga i el el partit que va enfrontar els dos equips capdavanters en la classificació pre infantil, el  Pre infantil B EKKE CBLLEIDA.

 

Diari la Mañana

 

El Maristes Lleida castiga els lleus errors de l’Ekke CB Lleida per vèncer (pre infantil B)

Trèvol Lleida i CB Lleida, junts una temporada més

Diari Segre

Maristes guanya el duel de dalt (pre infantil EKKE B)

 El CB Lleida, encara més líder (Sènior Deco Teba’s)

 

Endavant CB LLeida!!!!!!