Club Basquet Lleida > Notícies > EL CB LLEIDA AL BARÇA-ROOKIES

EL CB LLEIDA AL BARÇA-ROOKIES

 

El proper diumenge 17 de desembre, el CB Lleida es desplaça a Barcelona per tal presenciar el partit corresponent a la jornada 12 de la Lliga Endesa ACB entre el F.C. BARCELONA i el HERBALIFE GRAN CANARIA a les 12:30 hores al Palau Blaugrana.

A més, les jugadores del Club podran participar a l’activitat Barça- Rookies que organitza la secció de bàsquet del FC Barcelona.  Es tracta d’una sortida de Club on les jugadores tindran l’oportunitat de presenciar un partit en directe del F.C. Barcelona Lassa, rebran una samarreta Barça- Rookies de regal i podran participar d’una activitat abans del partit.

Esperem que gaudiu d’una jornada intensa i divertida de bàsquet i us ho passeu molt bé, noies!!!!