Club Basquet Lleida > Notícies > 3×3 DEL CB LLEIDA SOLIDARI AMB LA MARATÓ

3×3 DEL CB LLEIDA SOLIDARI AMB LA MARATÓ

 

Aquest proper dimecres 20 de desembre al Pavelló Municipal de Barris Nord, a partir les 18:00 hores tindrà lloc el 3×3 del CB Lleida.

Es tracta d’un 3×3 adreçat a les jugadores i tècnics del CB Lleida per tal de fer una activitat diferent als entrenaments habituals de cara al Nadal i per realitzar un acte solidari amb La Marató de TV3 a favor de la investigació de les malalties infeccioses.

Els partits començaran a partir les 18:00 hores per les categories inferiors del Club (Escola i Premini) i s’aniran incorporant durant la tarda els equips de les categories superiors fins a arribar als partits de les Sèniors i tècnics.

Tot un espectacle per veure, viure, passar una estona d’esbarjo i mostrar el cantó més solidari de tots nosaltres. Us esperem a tots a Barris Nord. No hi falteu!!