Club Basquet Lleida > Notícies > CONVOCATÒRIA ALL STAR COPA FEMENINA

CONVOCATÒRIA ALL STAR COPA FEMENINA

Les jugadores de l’AQUAGAN CB LLEIDA, Maria CERQUEDA i Maria Roser TOUS han estat convocades per formar part de l’All Star Copa Femenina que es disputarà el proper diumenge 28 de Gener de 2018 al Pavelló Nord de Sabadell.

Per segona temporada consecutiva, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, l’ALLSTAR de Copa Catalunya.  Es manté el funcionament de la primera edició. Mitjançant les votacions dels entrenadors, els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria han estat escollits per representar el seu grup. D’aquesta manera, les estrelles del grup 1 s’enfrontaran a les del grup 2.

L’ALLSTAR femení constarà d’un matx entre les millors jugadores de cada grup i un concurs de triples.

Hi haurà actuacions musicals, espectacles i animació, perquè tant els espectadors que estiguin al Pavelló Nord com els que estiguin mirant-ho des de les TV locals de La Xarxa, des de La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+) i per streaming a www.laxarxa.com, puguin gaudir d’un espectacle que anirà més enllà del partit.

Des de la Junta del CB Lleida i en representació de tots els membres del Club (tècnics, jugadores, famílies i aficionats en general) volem felicitar-les per la convocatòria i els hi donem la més sentida enhorabona. Us ho mereixeu!!!! Moltes Felicitats!!!!!