Club Basquet Lleida > Notícies > JOC I SOLIDARITAT AL 3X3 PER LA MARATÓ 2017

JOC I SOLIDARITAT AL 3X3 PER LA MARATÓ 2017

 

 

El passat 20 de desembre, al pavelló Barris Nord, es va disputar el 3×3 del CB Lleida solidari amb La Marató de TV3 2017 contra les malalties infeccioses. Una manera original de tancar l’any canviant entrenament per partits entre jugadores i equip tècnic del Club.

Una tarda que va començar per les més petites que van gaudir d’allò més i que va continuar progressivament per les jugadores de categories superiors finalitzant la Trobada amb els partits on prenien part les Sèniors, les Veteranes i els tècnics del Club. El més important no era guanyar sinó participar en un acte distès per passar una bona estona i recollir fons destinats a la investigació contra les malalties infeccioses que aquest any promovia La Marató de TV3.

Al final, amb el conjunt de totes les aportacions de tots els que s’hi van aplegar, es va recaptar un total de 300 euros. Us agraïm la participació de tothom i us donem les gràcies en nom de La Marató. Amb l’ajut de tots fem que la xifra total d’aportacions a La Marató sigui molt i molt gran.