Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 13/14 DE GENER DE 2018.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 13/14 DE GENER DE 2018.

1- Partit del Sènior AQUAGAN decisiu per entrar al grup capdavanter en la 2a Fase que, automàticament, dona la permanència a Copa. Malgrat un inici més que bo (13/2) el partit es va posar poc a poc en unes tessitures d’igualtat en tot. També en el poc encert. Ara tu, ara jo. Arribem a un final igualat on ambdós equips no van saber guanyar. Pròrroga. En aquesta vam ser un xic millors, el suficient per endur-nos els punts que ens col·loquen, de moment, en un lleuger avantatge sobre el gran rival per l’accés al grup esmentat. Queden 4 partits. Confiem.

2- Derrota del Sènior MARQUÈS al camp d’un equip de la part mitja. Una lesió al segon quart i, sobretot, la molt mala posada en escena va determinar el resultat. La segona part vam millorar força però insuficient per culminar la remuntada. Diumenge rebem a Cappont al Sedis. Un derbi que ens ha de servir per tornar al ritme de competició que teníem abans de les vacances i acabar la primera volta amb una victòria.

3- El Sènior DECO TEBA’S anava a Vallfogona on ja sabíem que tindríem grans dificultats. Calcat al Sènior MARQUÈS. Mala sortida al partit, avantatge força important del contrari. 3r quart on nosaltres fem una gran remuntada fins arribar a posar-nos a 3 punts. Els últim dos minuts però els tirs lliures han estat decisius i s’ha escapat la victòria i el liderat.

4- Nova Fase del Júnior LLEIDA.NET ara al grup B de Preferent. Rivals amb menys de nivell i en el que possiblement, tindrem opcions de victòria i derrota en cada partit per la igualtat que es preveu. Debut dolç perquè vam aconseguir guanyar després d’un bon patiment (50/49 faltant un minut). Les sensacions de joc però no van ser satisfactòries i l’equip té força marge de millora. Ahir era per no passar patiments.

5- El Júnior CALLES ADVOCATS rebia al SAFA Claror. El partit va tenir molt poc encert cara a cistella per part dels dos equips. L’anotació va ser molt baixa. Entre altres coses, aquest aspecte va fer que hi hagués molta igualtat en el marcador. A l’últim quart només vam fer 4 punts i això ens va condemnar a una nova derrota. Llàstima.

6- El Cadet LLEIDA.NET tenia un partit d’aquells que els entrenadors marquen en vermell. Anàvem amb la confiança que ens dona el lideratge i la imbatibilitat però el rival era el segon classificat i un molt bon equip. Primera part molt igualada. Tercer quart espectacular nostre que ens fa agafar una renda important. Malgrat un darrer quart on vam baixar les prestacions i elles es van apropar, vam aconseguir una victòria fantàstica. Gran Temporada!!!!

7- El Cadet  ROC ROI rebia un Barça que sabíem que era superior i així ho diu la classificació. Ens va faltar més actitud defensiva sobretot i tenir un percentatge de tirs lliures decent (7/37) per poder competir més el partit amb uns nivells d’igualtat. La superioritat dels rivals no ens ha de suposar manca d’actitud. No és fàcil. Però s’ha d’intentar al màxim. Som-hi noies.

8- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS també hagués pogut competir una mica millor el partit. El Bellpuig no ho va tenir fàcil però encara li haguéssim pogut complicar més. Derrota que ens posa a la part baixa de la classificació de la que intentarem sortir en les properes jornades. A veure si ho aconseguim.

9- Bon partit en general de l’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL en el seu debut en un nou grup i nova Fase. És veritat però que l’inici de partit no va ser bo i això va ser decisiu. La segona part va ser molt millor i completa, només la manca d’encert sota cistella ens va impossibilitar capgirar el marcador. Tenim esperances que en aquest grup ens trobem molt més còmodes i donem el rendiment que pot assolir aquest equip.

10- El Preinfantil EKKE A també debutava en un nou grup i una nova Fase. Partit competit fins al final i que el nivell del dos equips era molt similar. Malauradament aquest any, en els finals ajustats, no acabem de tenir ni l’encert ni la sort necessària. El proper dissabte ens visitarà el TGN i esperem la 1a victòria d’aquesta Fase. L’equip, sens dubte, ho mereix.

11- El Preinfantil EKKE B provincial es desfeia sense massa problemes del Torà.  Els 32 punts de diferència que va haver al final del partit demostren la superioritat del nostre equip. Vam acabar la 1a Fase segones en un grup de preinfantils i amb sol dues derrotes davant el líder. L’equip està progressant i ara cal ser optimistes que en la segona Fase encara ho farem millor. Però ojo!!! ara ens medirem amb equips infantils i pot haver més dificultat.

12- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS començava a competir fora de la Territorial de Lleida. El ritme de les manresanes va ser massa per poder competir el partit de tu a tu. Malgrat tot, l’equip va donar la cara en tot moment. Esperem que progressivament anem agafant el ritme de competició i puguem optar a millors resultats.

13- L’altre mini que competeix a nivell de Catalunya, el Mini UNICARS PONENT, es trobava a Cornellà amb una pista molt petita i amb unes nenes físicament molt més grans (recordem que les nostres són de 1r any). Aquest factor va ser determinant a l’hora del joc, doncs les nostres necessiten espai. Com l’altre mini, l’actuació no va ser decebedora malgrat el resultat. Sabem que a nivell de resultats pot no ser fàcil aquesta Fase, però a nivell d’experiència acumulada serà un Masters. La temporada vinent veurem els fruits segur!!

14- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES jugava contra un equip que , probablement no era superior. Un parcial al quart període força negatiu ens ha fet anar per darrera i ja no hem pogut  donar-li la volta al resultat. Una mica més de ganes i actitud de les de Mollerussa ha estat el factor clau. N’hem d’aprendre!!!!

TROBAT A LES XARXES

“La repetició d’un gest tècnic sense la comprensió de la seva intencionalitat no té cap sentit. Atenció a la imitació de tasques sense comprensió!!!!” Jesús Candelas

Per pensar-hi una mica els entrenadors, cal ensenyar els moviments assegurant-nos que el jugador sap realment la intencionalitat del gest i en quines situacions de joc pot ser adient el recurs que ensenyo. Per pensar-hi una mica els  jugadors, cal tenir clares les situacions on serà útil i eficaç els gest que repetim. Si un gest tècnic que entrenem i repetim no sabem aplicar-lo als problemes que ens planteja el joc, és una gran pèrdua de temps.

 

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com