Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 20/21 DE GENER.

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 20/21 DE GENER.

1- 53/56 guanyant i elles llancen triple. Fallen. I tornen. I fallen. I tornen. I fallen. Victòria de l’AQUAGAN en un partit igualat en el que només vam poder distanciar-nos una mica en el tercer quart. Victòria que és un pas enorme cap a la quarta posició que té el premi de jugar en el grup pel títol i, per tant, assegurar-nos la salvació. Enorme equip!!!!! Queden 3 Jornades i 1 partit a guanyar!!!! Il·lusionats!!!!

2- El Sènior DECO TEBA’S tornava al camí del triomf davant el Ribes Vallfogona en un partit irregular. Triomf ja de preveure perquè a dia d’avui la diferència entre els dos equips és d’uns quants quilòmetres. Va perdre el Mollerussa i ara compartim liderat amb ell. Cal trobar més regularitat en un equip que ja ha demostrat el que pot arribar a mostrar.

3- Segona victòria del Júnior LLEIDA.NET en aquesta nova segona Fase. És obvi que ara sí juguem contra equips del nostre potencial i aquesta part de competició serà més distreta. Sobretot si com dissabte, on l’actitud defensiva va ser bastant millor que en anteriors partits, es continuen sumant victòries. De moment 2 de 2 i la motivació de mantenir-nos, una jornada darrera l’altra, al capdavant de la classificació.

4- El Júnior CALLES ADVOCATS tornava a patir una derrota. 30 minuts bons però on encara va haver manca d’encert i 10 minuts dolents al principi que van ser claus en la derrota final. Esperem amb il·lusió una victòria que ens pugui fer capgirar aquesta dinàmica negativa de resultats . Dissabte a casa és una bona ocasió. Ens visita el rival que ens precedeix en la classificació. Podem!

5- El Cadet LLEIDA.NET després de la gran victòria de l’altre dia al camp del segon classificat li va venir una baixada. Possiblement contra el Sedis va fer el pitjor partit de la temporada. Malgrat tot, victòria còmoda a casa davant un rival de la zona mitja de la classificació. Seguim líders. Seguim sumant victòries.

6- El Cadet ROC ROI visitava una pista difícil, dels equips de la part alta. Derrota clara. Cal millorar, sobretot, que no siguem superades en el 1×1 de manera tan fàcil. Molts cops en el primer bot. En atac, cal llençar les passades toves a les escombraries i no jugar a la ruleta en cada passada. Perdem excessives pilotes.

7- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS, rebia al totpoderós i imbatut líder Balaguer. Partit força bo de les nostres noies que en molts minuts del partit van tutejar a les de la Noguera. Derrota d’ 11 punts que va ser força dolça. L’equip realment pot donar el suficient per sumar més victòries.

8- Sí que jugàvem contra un equip que sembla que aquest grup potser li quedarà petit. Malgrat tot el partit de l’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL va ser força dolent . Sobretot perquè vam donar vacances a l’actitud i la tensió , vam ser inferiors en tots els aspectes. Dissabte vinent a canviar de xip!!!!!!!!!!

9- El Preinfantil EKKE A perdia el primer partit d’aquesta nova Fase per molt poc marge a Cornellà. Aquesta setmana tornàvem a perdre en un partit de cara o creu davant el TGN a casa. Derrota d’1 sol punt. Dos caps de setmana consecutius. Això et deixa xafat, desanima però no queda un altra que aixecar-se perquè, s’intueix que la majoria de partits d’aquest grup seran molt igualtats. Cal ser fortes noies!!!! D’aquests partits se n’aprèn força i en això estem. Ànims!!!!

10- El Preinfantil EKKE B que ara juga amb equips infantils ho nota. La diferència física del Bellpuig era gran i va ser massa insalvable per poder competir el partit. A la segona part, a més a més, vam tenir poc encert (9 punts) i això va ser determinant per patir una derrota possiblement massa àmplia.

11- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS viatjava fins el Bages per enfrontar-se al Padios Sallent . Derrota, però vam donar la cara i es va fer un molt bon partit. Millorant respecte al primer i acostumant-nos a jugar a un ritme totalment diferent del que es juga a la Territorial de Lleida. Aprenent!!!!! Dissabte ens visita l’escola PIA de Sabadell i encara ho farem millor. Suficient per guanyar?

12- El Mini UNICARS PONENT, les petites de 1r any, la majoria van posar una bona actitud davant un Hospitalet amb un ritme de joc,  uns conceptes més assolits i uns cossos més desenvolupats que els nostres. Lògic. Elles eren, la majoria, donetes. Nosaltres encara som nenes. Seguim aprenent. Seguim omplint la motxilla mirant el futur.

13- Victòria a domicili del Mini AXIS FISIOTERAPEUTES a Tàrrega. Una victòria molt treballada. Una victòria que va venir lluitant cada pilota i creient que era possible. Partit molt igualat on el resultat va fer equilibris fins l’últim instant. Aquest cop però va caure del nostre cantó. Un premi!!

14- Les petites de Premini i Escola van matinar diumenge per anar fins Agramunt. Però ni el viatge, ni el fred, ni aixecar-se tant d’hora, va ser cap impediment perquè les noies hi posessin les mateixes ganes de sempre.

TROBADA A LES XARXES

 

 

 

El proper diumenge a Sabadell es farà l’ALL STAR de COPA CATALUNYA. El Club rebrà el reconeixement pel seu ascens a Copa de la passada temporada. A més a més participaran al partit  les jugadores ROSER TOUS i MARIA CERQUEDA. La “presi”, l’equip al complert de l’AQUAGAN , membres de la Direcció Tècnica del Club i Junta completaran la representació del club.

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com