Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 27/28 DE GENER

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 27/28 DE GENER

1- Les Sèniors de l’AQUAGAN es van desplaçar fins a Sabadell per recolzar a la Rous i la Maria que jugaven el partit del ALL STAR a Sabadell. Vam passar una bona tarda de diumenge i ens vam fer visible en el món del bàsquet femení a Catalunya. La veritat és que és en una categoria on ja comences a tenir un prestigi.

2-El Sènior DECO TEBA’S era l’únic del tres “grans” que jugava. El rival no era fàcil i venia de derrotar al Mollerussa que és el líder. La millor defensa de la temporada ens va permetre encaixar pocs punts i córrer al contraatac . Victòria més plàcida del que s’esperava. Tornant al nivell que últimament havíem perdut. Empatades amb el líder.

3- El Júnior LLEIDA.NET tenia un partit que, classificació en mà, s’havia de guanyar. Nosaltres estàvem 2 gunyats de 2 jugats i el Joventut de Badalona a la inversa. De seguida però es va veure que elles jugaven amb més determinació, més actitud, més decisió. Nosaltres molt individual en atac i poc encert cara a cistella . En defensa desesperantment tobes. Elles van ser millors i punt. Cal canviar coses pels propers partits.

4- El Júnior CALLES ADVOCATS anava al camp de l’equip que el precedia en la classificació i teníem esperances de trencar la ratxa tan negativa. L’equip però no va estar en el partit. Va encaixar prop dels 100 punts i va sumar una nova derrota.

5- L’OPEL LLEIDAMÒBIL Infantil visitava la pista de l’Almeda de Cornellà. Primera part molt dolenta , on la intensitat del rival ens va atropellar. Segona part molt millor on ens vam apropar al joc que volem. A seguir treballant sense descans.

6- El Preinfantil EKKE A no s’acaba de treure la malestrugança. 3 partits competits en aquesta Fase, 3 partits amb possibilitat de victòria real i 3 partits perduts. Dissabte va ser per una mica més de marge però també hi va haver opció. És un grup perfecte per competir i progressar perquè la igualtat governa tots els partits. A veure si diumenge, davant la Joviat sumem la primera!!! Ànims!!!!

7- Venia el Tremp a Cappont amb dues victòries en aquesta 2a Fase i cap derrota. El preinfantil EKKE B venia de perdre per cert marge a Bellpuig. Dissabte partit molt igualat fins al final. Aquest cop la victòria va ser per les nostres que en l’últim minut van estar més encertades. Seguim divertint-nos. Seguim progressant.

8- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS rebia al Basquet PIA de Sabadell. Partit amb alternances al marcador durant tota la primera part. Pensàvem que s’arribaria a un final molt ajustat. Els últims dos quarts però l’eficàcia ofensiva nostra va baixar considerablement i el rival, dirigit per una jugadora extraordinària va anar ampliant distàncies. Adaptant-nos al ritme.Donant la cara i aprenent.

9- El Mini UNICARS PONENT, també perdia a Tàrrega. Sabem que és impossible lluitar contra la superioritat física del rival cada partit, que molts atacs dels rivals seran cistella perquè tiraran una i altra vegada al dominar al rebot escandalosament. No ens ha de fer patir. Sabem que estem per aprendre, per omplir motxilla i seguir progressant. Un objectiu més? Arribar als 50 punts anotats per partit.

10- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES rebia al Bellpuig. Malgrat la superioritat física del rival, les nostres van tenir una bona actitud i el vam competir força bé. A la mitja part, 20/30, encara teniem esperances de poder donar-li la volta. Al final la lógica es va imposar. Les noies van fer un cartell d’ànims a la seva entrenadora, la Sònia, que operaven dilluns. L’esport dona detalls impagables.

11- Les Preminis feien els seu 6è partit i 1r després de les vacances.  Davant un Tàrrega bastant inferior les noies van poder aconseguir la tercera victòria de la temporada. Seguim progressant en totes les facetes del joc malgrat ahir , en alguns moments, es va notar que feia més d’un mes que no jugàvem.

TROBAT A LES XARXES

“Creo que alguien deberia explicar a los niños que es normal cometer errores. Así es como aprendemos. Cuando competimos cometemos errores.”

Kareem Abdul- Jabbar

És una idea que caldria repetir mil cops i tenir-la present qualsevol entrenador i qualsevol jugadora. Hem de tenir clar que l’errada forma part de l’aprenentatge. Per tant, i això realment és fonamental, cal determinar quina actitud i accions realitzo davant d’ella. Tant des de la prespectiva del coach , com des de la prespectiva de la jugadora. Ho tenim clar?

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com