Club Basquet Lleida > Notícies > ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 3/4 DE FEBRER

ELS TUITS DEL CAP DE SETMANA. 3/4 DE FEBRER

1- Victòria del Sènior AQUAGAN a Badalona que dona accés directe a jugar al grup per l’ascens, evitar el jugar el de descens i, en conseqüència, tenim la permanència assegurada. Ni lesions, ni ser neòfits en la categoria, ni jugar en un pavelló que no és precisament una bombonera ha pogut amb la gran feina (en quantitat i qualitat) de l’equip tècnic i de les jugadores, ni ha pogut amb la il·lusió de l’equip i els que estem a la vora. Èxit rotund. Equip recent ascendit  aconseguint la permanència al febrer. Si ens ho diuen al Setembre no ens ho creiem. Feliç, feliç i feliç!!!!!

2- Difícil pista la que visitava el Sènior MARQUÈS, ni més ni menys, el camp del líder. Vam arribar per davant en el marcador a la mitja part. Vam tenir opcions de partit fins prop del final. Llàstima de derrota. Diumenge vinent ens intentarem rescabalar amb una victòria davant l’Horta. Entre el descans i un partit ajornat necessitem agafar ritme de competició.

3- El Bell-lloc semblava a priori que no seria un rival excessivament complicat pel Sènior DECO TEBA’S. La pista, la lluita incansable de les locals més els nostres alt i baixos van complicar al màxim el partit. Finalment victòria de 3. Seguim adalt de la taula. Cal aconseguir més regularitat en un mateix partit i entre partits.

4- El Júnior LLEIDA.NET després de començar la 2ona Fase amb dos victòries, perdia a casa la jornada anterior. Diumenge però, a casa de la JET de Terrassa (on havia perdut en la 1a Fase), es va endur els punts. Hem millorat en actitud i rebot. Aquesta ha estat la clau que ens ha donat la victòria malgrat els altibaixos que tenim en quasi cada partit.

5- El Júnior CALLES ADVOCATS rebia a casa un equip de la part baixa de la taula. Havia moltes ganes de trencar la dinàmica negativa de resultats. Malgrat acabar el 3r període per davant (42/39), el darrer quart vam ser pitjors (17/23) que el rival. Amarga i dolorosa derrota. Una oportunitat perduda.

6- El Cadet ROC ROI rebia al Sedis a Cappont. L’equip va lluitar i va tenir una bona actitud durant tot el partit. La primera part la vam guanyar. Crèiem que el partit es podria treure a favor nostre. La segona, amb menys encert i més precipitades, se la va endur el Sedis . També el partit. Llàstima.

7- El Cadet LUÍS LAX AUTOCARS va fer molt bona defensa però molt poc encert en atac. Derrota contra un equip superior que li va costar doblegar-nos. Millorant i reduint diferències respecte als parcials contra els mateixos equips de la 1a Fase.

8- L’Infantil OPEL LLEIDAMÒBIL rebia al Sant Adrià. El resultat va ser contundent perquè era un equip superior al nostre. Malgrat tot, bon treball de l’equip. Les errades en la finalització van ser la nostra creu. El bon treball en general no va quedar reflectit en el marcador.

9- La malestrugança persegeuix el Preinfantil EKKE A. En aquesta Fase ha perdut els 4 partis. Un de 14 i els altres; un d’un punt, un de dos i un altre de 4!!!!!! Tres finals ajustadíssims que han acabat en derrota. Sap molt greu per l’equip tècnic i les jugadores. De vegades l’esport et dona sotracs. Com en la vida, cal aixecar-se i seguir. I això sí està en les nostres mans. Ànims Bego, Emma i jugadores!!!!!! Es girarà la truita!!!!!

10- El Preinfantil EKKE B anava a la pista del Vallfogona. Per les característiques de la mateixa, és una pista que mai és fàcil. L’equip però es va mostrar superior , va poder emportar-se els punts cap a Lleida. De moment, bona segona Fase de l’equip. El proper repte tampoc serà gens fàcil: el BAC Agramunt.

11- El Mini LUÍS LAX AUTOCARS portava un parell de partits bons malgrat les derrotes. El dissabte però, a la pista del Pere Manyanet Les Corts, no vam tenir el dia. De tant en tant aquests partits on  surt quasi tot malament ja passen. A recuperar sensacions contra el proper rival: el Femení Osona.

12- El Mini de 1r any, l’UNICARS PONENT, va rebre dissabte a la Joviat. Partit amb majúscules de les xiques!!! Van estar faltan ben poquet a molt poca distància. Al final, el cansament?, la benzina?, el fons d’armari?,….. va ser decissiu perquè elles s’escapessin en el marcador. Malgrat tot, partit molt complert.

13- El Mini AXIS FISIOTERAPEUTES anava fins Almenar. El partit no va ser brillant, sobretot de cara a cistella (42 punts). La bona defensa va ser determinant per endur-nos la victòria. Ja en tenim dues en aquesta Fase. Victòria, per cert, dedicada a la coach, la Sònia, que van operar aquesta setmana i aviat tornarà als entrenaments.

14- Trobada a Mollerussa de les Preminis i Escola. Una de les millor coses de les jugadores tan petites és que a cada Trobada es nota la seva evolució. Molt bona actitud de les petites que aviat esperem ens donaran més alegries.

TROBAT A LES XARXES

Ahir vam tenir un nou seguidor a twiter (el 1.559) Toni Fontcuberta. Vaig tenir curiositat per saber qui era perquè el seu  nom no m’era desconegut. Vaig buscar al seu perfil. És el creador d’un taller que s’anomena “RISOBASQUET”.  Aquestes són dinàmiques del riure aplicades al bàsquet. És a dir, la terapia de la Risoterapia aplicada al bàsquet. Interessant.

Al seu perfil vaig trobar una frase que em van encantar.

“La passió no té competència. La passió marca la diferència”

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com